Magazijnmedewerker, GroeNoord Oude Pekela

Groningen - Magazijnmedewerker

Wie is GroeNoord?

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Oude Pekela is één van de vier vestigingen in de provincie Groningen. Het onderhoud van- en reparatie aan de moderne landbouwmachines en -voertuigen wordt gedaan door een vakkundig en gemotiveerd team.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Doordat er meerdere vestigingen zijn kunnen we niet alleen ons materiaal snel en makkelijk uitwisselen, maar ook de kennis en kunde van onze mensen. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en hebt doorgroeimogelijkheden. De onderlinge uitwisseling van voorraad maakt dat we sneller service kunnen verlenen aan onze klanten. Hierbij is het magazijn erg belangrijk in ons logistieke proces. Voor het magazijn in Oude Pekela zoeken wij een:

Magazijnmedewerker

Oude Pekela (40 uur p/w)

 

Ben jij communicatief vaardig, klantvriendelijk en wil je graag in een relatief jong en hecht team werken? Dan is deze functie wellicht wat voor jou.

Het eerste aanspreekpunt voor klanten en monteurs

Als magazijnmedewerker ben jij hét aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in het magazijn en de winkel. Dat vraagt om een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden. Je werkt daarbij intensief samen met de chef werkplaats die samen met jou de werkplaatsreceptie bemant. Het beheren, coördineren en bewaken van bestellingen en voorraden zijn enkele van jouw taken. Je verzamelt binnenkomende orders, verwerkt deze en zet ze klaar. Ook spreek je de taal van de klant en denk je graag met hen mee.

Voor deze functie is het handig als je een technisch agrarische achtergrond hebt. Zo zijn een trekker en een aardappelrooier bekend terrein voor jou. Wanneer je geen agrarisch technische achtergrond hebt, is dit geen probleem. We verwachten affiniteit en jouw inzet deze kennis snel bij ons op te doen.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers, jij bent ons kapitaal
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Ben jij de zelfstandige collega die wij zoeken en lijkt het jou interessant om bij het dynamische GroeNoord Oude Pekela te werken? Bekijk de specifieke functie-eisen* dan snel en wie weet willen wij jou ontmoeten. Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via werkenbij@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4;
 • Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede computervaardigheden;
 • Klantgerichtheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Magazijnmedewerker, GroeNoord Oude Pekela?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl