Magazijnmedewerker, GroeNoord Raalte

Overijssel - Magazijnmedewerker

Ben jij communicatief vaardig, klantgericht en vind je het leuk het eerste aanspreekpunt voor klanten te zijn? Misschien is deze functie dan wel iets voor jou.

Wie is GroeNoord

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf dat als John Deere dealer al jaren actief is in de branche. Samen met onze 280 medewerkers, verdeeld over 19 vestigingen in 6 provincies, bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. De provincie Overijssel investeert in de toekomst van de landbouwsector met subsidies voor innovatieve landbouw. Salland, de regio waar onze vestiging Raalte in valt, bevindt zich in één van de vijf experimenteergebieden die door minister van Landbouw Carola Schouten zijn aangewezen om de kringlooplandbouw meer vorm te geven. Interessante agrarische ontwikkelingen voor onze professionele vestiging Landbouw en Tuin & Park in Raalte.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele en ambitieuze organisatie. Doordat er meerdere vestigingen zijn kunnen we niet alleen ons materieel snel en makkelijk uitwisselen, maar ook de kennis en kunde van onze mensen. ‘Onze Mensen Onze Kracht’. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en hebt doorgroeimogelijkheden. De onderlinge uitwisseling van voorraad maakt dat we sneller service kunnen verlenen aan onze klanten. Hierbij is het magazijn erg belangrijk in ons logistieke proces. Het team in Raalte zoekt een:

 Magazijnmedewerker 

Raalte (40 uur)

Als magazijnmedewerker ben je veelal te vinden aan de balie. Je bent zowel een aanspreekpunt voor de werkplaats als voor de klanten. Met een representatieve en klantgerichte aanpak zorg jij ervoor dat het magazijn, onze voorraadvoorziening in onderdelen, zo compleet en nauwkeurig mogelijk is. Je bent verantwoordelijk voor alle binnenkomende orders. Daarvoor bestel en verwerk je dagelijks de nodige onderdelen voor de klant of de werkplaats. Dat vraagt om een klantvriendelijke houding en goede communicatieve- en computervaardigheden. Een technisch agrarische achtergrond komt in deze functie goed van pas. Je werkt in jouw functie intensief samen met de Chef Werkplaats die samen met jou de balie bemand.

Wat bieden wij?

-           Uitgebreid onboarding programma

-           Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren

-           Leuke, behulpzame en professionele collega`s

-           Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid

-           We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers

-           Toegankelijk management

-           Premium merken, professionele uitstraling

-           VCA gecertificeerde werkomgeving

-           Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging

-           Vrijdagmiddagborrel

Ben jij de zelfstandige collega die wij zoeken en lijkt het jou interessant om bij dynamisch GroeNoord Raalte te werken? Bekijk de specifieke functie-eisen* dan snel en wie weet willen we jou ontmoeten. Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via werkenbij@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4, bij voorkeur logistieke opleiding;
  • Aantoonbare ervaring;
  • Technisch agrarisch achtergrond is een pré;
  • Goede computervaardigheden en ervaring met Office-programma’s;
  • Klantgerichtheid;
  • Beheersing van Nederlandse taal.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Magazijnmedewerker, GroeNoord Raalte?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl