Magazijnmedewerker Bolsward

Friesland - Magazijnmedewerker

Een van de grootste mechanisatiebedrijven van Nederland

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf dat als John Deere-dealer al jaren actief is in de branche. Wij staan dicht bij onze klanten. Met negentien vestigingen in zes provincies bedienen wij hen vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Bolsward werkt vanuit een modern, ruim en functioneel pand gevestigd aan de rand van de A7.

 
Onze Mensen Onze Kracht

Het magazijn en zo ook de magazijnmedewerker heeft een belangrijke rol in ons logistieke proces. Doordat er inmiddels negentien vestigingen zijn, kunnen we kennis en kunde van onze mensen snel uitwisselen. Onze Mensen Onze Kracht. Hiernaast kunnen we natuurlijk ook het materiaal snel verplaatsen van vestiging naar vestiging. Door deze uitwisseling kunnen we snellere service bieden aan onze klanten. Als magazijnmedewerker ben je dan ook de schakel in het logistieke proces. Ben jij de persoon die we zoeken? Voor de vestiging in Bolsward zijn we op zoek naar een:

 

Magazijnmedewerker
Bolsward (40 uur p/w)

 

Kan jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? En ben jij daarnaast communicatief vaardig en klantvriendelijk? Dan past deze functie bij jou.

Een veelzijdige functie als magazijnmedewerker

Als magazijnmedewerker ben jij het aanspreekpunt voor de werkzaamheden in het magazijn en bij de werkplaatsreceptie. Communicatie is hierbij belangrijk. Spreek je Fries? Mooi meegenomen. Je beheert de voorraden, verwerkt binnenkomende orders en zet deze klaar voor de werkplaats, klanten of om op intern transport te gaan. Je werkt nauw samen met de Chef Werkplaats. Samen met de groep monteurs vormen jullie een hecht team.

Een agrarisch technische achtergrond komt bij deze functie goed van pas. Er komen namelijk allerlei agrarische machines voorbij. Heb je nou geen technische achtergrond? Geen probleem. We vragen dan wel van je om deze kennis op te willen doen bij ons en hier gemotiveerd voor te zijn.

Kom jij ons team in Bolsward versterken?

Lijkt het jou een uitdaging om de schakel in het logistieke proces voor GroeNoord Bolsward te worden? Bekijk dan de specifieke functie-eisen* en wie weet zien we je snel in Bolsward. Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4;
  • Ervaring in soortgelijke functie is een pre;
  • Goede computervaardigheden;
  • Je spreekt Fries;
  • Klantgericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Magazijnmedewerker Bolsward?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl