Magazijnmedewerker Dalen

Drenthe - Magazijnmedewerker

De Tuin & Park-logistiek op orde

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park, en hebben 19 vestigingen in zes provincies. In de provincie Drenthe is naast landbouw, de Tuin & Park-branche erg belangrijk. In Dalen bevindt zich één van onze vier volledig op Tuin & Park gerichte werkplaatsen. Bij GroeNoord Dalen worden het advies, de service en het onderhoud aan de machines door ons vakkundige en gemotiveerde team gedaan.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele en ambitieuze organisatie en als Tuin & Park bedrijf lopen we voorop in ons vakgebied. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere dragen we een compleet pakket topmerken uit in een uitgebreid assortiment: van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen en sportterreinen tot tuintractoren en kettingzagen. In het periodieke onderhoud dat deze machines nodig hebben, is onze service en ondersteuning onderscheidend. Doordat er meerdere vestigingen zijn kunnen we de kennis en kunde van onze mensen snel en makkelijk uitwisselen, én natuurlijk ons materiaal. De onderlinge uitwisseling van voorraad maakt dat we sneller service kunnen verlenen aan onze klanten. Zo is het magazijn een belangrijke schakel in ons logistieke proces. Er is een vacature ontstaan voor een nieuwe, gedreven medewerker:

Magazijnmedewerker
Tuin & Park, Dalen (1 fte)

Je bent als Magazijnmedewerker in Dalen hét aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in het magazijn en aan de werkplaatsreceptie. Dat vraagt om een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden. In Dalen zijn onze klanten voornamelijk gemeenten, werkvoorzieningsschappen en particulieren, aan wie we voor elke behoefte de juiste machine leveren: van tractor tot zitmaaier, van maaidorser tot heftruck. Een groentechnische achtergrond komt in deze functie goed van pas. Je verzamelt binnenkomende orders, zet ze klaar en verwerkt ze. Natuurlijk behoren het beheren, coördineren en bewaken van bestellingen en voorraden ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je werkt nauw samen met de Chef Werkplaats en samen met de monteurs, vormen jullie een resultaatgericht team. Binnen GroeNoord krijg je alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Dalen te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4;
  • Groentechnisch achtergrond is een pré;
  • Goede computervaardigheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Magazijnmedewerker Dalen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl