Marketing Medewerker

Goor, Emmeloord of Groningen - Marketing

Marketing: kansen in de mechanisatie

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedient GroeNoord haar klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Wij investeren in medewerkerstevredenheid en klantgerichtheid, zodat we ons kunnen richten op gespecialiseerde dienstverlening en ondersteuning. Want ‘mensen’ zijn het onderscheidend vermogen van GroeNoord.

 

Onze Mensen Onze Kracht

Dat GroeNoord een professioneel en groeiend bedrijf is, biedt ook onze medewerkers mogelijkheden: er is altijd werkvoorraad, er is flexibiliteit in werk én je kunt je verder ontwikkelen en specialiseren. En niet alleen in het agrarische, technische vak. Zo heeft GroeNoord een afdeling Marketing. Deze afdeling houdt zich bezig met de promotie van GroeNoord en de verschillende afdelingen. Hieronder valt het online zichtbaar maken van de organisatie en alle acties. Denk aan social-mediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Uiteraard moeten ook de website van GroeNoord en ons klantenbestand up-to-date worden gehouden. Maar ook het beheer van de offline-communicatie-uitingen als folders, onze bedrijfskrant en ander promotiemateriaal is een taak van de afdeling Marketing. GroeNoord staat bijvoorbeeld elk jaar op verschillende vakbeurzen met een professionele stand. Interne communicatie, zoals de interne nieuwsbrief, maakt ook onderdeel uit van Marketing. Momenteel zijn we voor de afdeling Marketing op zoek naar een:

 

Marketing Medewerker

(24-32 uur p/w)

 

Als Marketing Medewerker vorm je samen met je leidinggevende een enthousiast team. Je zorgt voor praktische en uitvoerende ondersteuning aan je leidinggevende die bij verschillende marketingwerkzaamheden nodig is. Op de afdeling Marketing is geen dag hetzelfde en er is altijd wat te doen. Daarom zoeken we een junior-medewerker die zelfstandig en secuur kan werken en die een proactieve houding heeft. Je bent creatief in het maken van content, waarbij je focus op het tekstschrijven ligt en je voelt je thuis op het gebied van social media. Bij GroeNoord kom je in een dynamische, klantgerichte werkomgeving terecht. Heb je affiniteit met landbouw of tuin en park? Dan is dat voor ons extra interessant. Het is bespreekbaar vanuit welke locatie je gaat werken, denk hier aan; Goor, Emmeloord of Groningen.

 

Ben jij op zoek naar een startersfunctie als marketingmedewerker? Heb je een afgeronde MBO+ opleiding in de richting van communicatie of marketing? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Marketing Medewerker?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl