Meewerkend Voorman Used Equipment

Drenthe - Meewerkend voorman

Wie is GroeNoord?

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met achttien vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Naast dat klanten bij GroeNoord terechtkunnen voor gloednieuwe machines en werktuigen, hebben we ook een afdeling Used Equipment. Deze afdeling is gevestigd in Smilde en hiervoor zoeken we een:

Meewerkend Voorman Used Equipment
Smilde (1fte)

Ben jij communicatief sterk, vind je het niet erg om de handen uit de mouwen te steken en ben je structureel? Misschien is deze baan dan wel wat voor jou!

De kartrekker van de werkplaats Used Equipment

Als Meewerkend Voorman heb je een passie voor tractoren en werktuigen. Met je inhoudelijke technische kennis zit het dus wel goed. In de Used Equipment werkplaats te Smilde worden gebruikte tractoren en werktuigen opgeknapt, schoongemaakt, wanneer nodig bijgeverfd, gecontroleerd en verkoopklaar gemaakt. Het is dan ook van belang dat je oog hebt voor nette, schone en goede machines. Deze afdeling is, als centraal liggende GroeNoord afdeling, ondersteunend aan de andere GroeNoord vestigingen.

Als Meewerkend Voorman zal je het kleine, maar betrokken team aansturen. Jij bent, als kartrekker, degene die het overzicht weet te houden en de rust bewaart. De sfeer en de samenwerking in de werkplaats is gemoedelijk en laagdrempelig. Planning is één van de taken die bij jouw functie hoort. Dit stem je goed op de uitvoering af. Hiernaast vallen orderverwerking en enkele administratieve werkzaamheden ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

Geïnteresseerd in de functie Meewerkend Voorman Used Equipment?

Ben jij communicatief sterk, flexibel, een echte teamplayer, structureel en lijkt het jou wel wat om in het kleine, maar gezellige Used Equipment team in Smilde te komen werken? Bekijk de specifieke functie-eisen en stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

*Specifieke functie-eisen:

  • MBO+ niveau
  • Kwaliteiten op coördinerend, administratief en technisch gebied;
  • Goede computervaardigheden;
  • Resultaatgericht, structureel en communicatief vaardig;
  • Flexibele houding en gedrag

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Meewerkend Voorman Used Equipment?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl