Nothing runs like a deere. Wij garanderen dat!

Mogen wij u gaan overtuigen?

Kunnen wij u overtuigen door onze unieke actie? Dat wij overtuigd zijn van ons product is zeker, daarom durven wij het risico aan en bieden wij u deze probeeractie aan! Zodat ook u overtuigd raakt van John Deere. 

De ongewone mogelijkheid doet zich hier voor om op een laagdrempelige manier een jaar lang het premium merk John Deere te ervaren. Zo zit u niet aan verplichtingen vast, gebruikt u een jaar lang de tractor en mag u de tractor na de looptijd van een jaar terugbrengen zonder reden.

 

Hoe werkt de actie?

U bekijkt samen met onze adviseur welk model het beste past bij uw bedrijf, de modellen die beschikbaar zijn tijdens deze actie zijn onze demo en voorraad modellen. Daarna gaat u de John Deere tractor voor een periode van een jaar uitproberen, in deze periode gaat u ervaren of deze tractor geschikt is voor u en uw bedrijf. In dit eerste jaar betaalt u alleen de kostprijs per draaiuur.

Zonder enige verplichting kunt u ondervinden of deze tractor daadwerkelijk bevalt. Het jaar biedt dan ook voldoende tijd om dit te ervaren. Na het jaar kunt u beslissen wat u wilt: u wilt de tractor terugbrengen zonder opgave van reden of u houdt de tractor.

Waar wacht u nog op? De actie geldt zolang de voorraad strekt.

 

En nog meer garantie!

Ook geven wij brandstofgarantie voor veldtoepassingen en transportmodus! John Deere biedt dit brandstof efficiëntie programma aan én de belofte is eenvoudig: gegarandeerde brandstofbesparing of uw geld terug.

Brandstofgarantie: Gebruik meer dan ons doelbrandstofverbruik en John Deere betaalt het verschil terug.

Efficiëntiebonus: Gebruik minder dan ons doelbrandstofverbruik en John Deere betaalt een bonus van 2x het verschil.

In het eerste jaar garanderen wij dus ook uw brandstofverbruik, deze nauwkeurige informatie kunnen we dankzij JDLink krijgen. Met deze technologie kunnen wij u ondersteunen middels dit brandstof efficientie programma, om zo te kijken of dit verder geoptimaliseerd kan worden.

 

Vraag meer informatie aan

Voorwaarden van de actie:

  • Looptijd van 1 jaar
  • Na 1 jaar recht om de tractor te retourneren, zonder opgave van redenen
  • FarmSight uurtarief op de offerte is de kostprijs (bij retour na 1 jaar)
  • Minimaal 700 uur
  • Inruil mogelijk

Modellen die mee doen aan deze actie

Deze actie is geldig op onze demo en voorraad tractoren. Zolang deze voorraad strekt kunt u hiervan profiteren. Waar wacht u nog op?


6155M – 6195M

6155R

6175R

6215R

6250R

Meld u direct aan!

Registreer u hier en er wordt contact op u opgenomen. De actie wordt zorgvuldig met u doorgenomen en er wordt geadviseerd wat het beste bij uw bedrijf past.