Monteur, GroeNoord Beltrum

Gelderland - Monteur landbouw

Kennis, kunde en slagkracht in de landbouwtechniek

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Beltrum ligt in de provincie Gelderland in een gemengd landbouwgebied. Het vakkundige en gemotiveerde team monteurs in Beltrum houdt zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouwmachines en -materieel.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Naast het exclusieve dealerschap van John Deere draagt GroeNoord een compleet pakket topmerken uit. Naar onze klanten heeft GroeNoord Beltrum deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en goed uitgeruste werkplaats zorgt het team van monteurs ervoor dat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. GroeNoord Beltrum is een jong team dat we graag willen verbreden met kennis, kunde en slagkracht:

Monteur Landbouw

Beltrum (38 uur p/w)

We zoeken een ervaren allround monteur met minimaal 5 á 10 jaar werkervaring. Jij hebt een passie voor land- en akkerbouwmachines, en  het zit met jouw allround elektro-technica-kennis wel goed. Die kennis gebruik je voor het onderhoud, de reparaties, het diagnosticeren en verhelpen van storingen op alle machines en werktuigen die voorbijkomen. In het oogstseizoen nemen de werkzaamheden rondom persen, combines en met name hakselaars toe. Heb je daar ervaring mee, of heb je de intentie of bereidheid om hakselaarmonteur te worden? Dan is dat een voordeel. Kortom: we zoeken iemand met een open houding. Een stressbestendige alleskunner die kan improviseren, flexibel en gedreven is en geen 9-tot-5-mentaliteit heeft. Je gaat deel uitmaken van een 8-koppig, gezellig team dat deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Een mooie, zelfstandige baan dus, waar je ook nog alle kans krijgt je verder te ontwikkelen en je doorgroeimogelijkheden hebt.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling
 • Vestiging overstijgend storingsdienstrooster waardoor je minder vaak dienst draait
 • Modern wagenpark en de nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Ben jij een ervaren monteur die graag in een team werkt? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Beltrum te werken? Als je ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

 • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
 • Kennis van de huidige landbouwtechniek is een pre
 • Engelse taal vaardig voor communicatie met John Deere
 • Handig met systemen en computers

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur, GroeNoord Beltrum?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl