Monteur JOZ Akkrum

Friesland - Monteur

Robots, mest en mensenwerk

GroeNoord verkoopt exclusief het A-merk JOZ dat technologisch hoogwaardige producten ontwikkelt en levert. Met een breed en compleet assortiment van mestrobots, mestschuiven, voer aanschuifrobots, mestafvoersystemen en meer, past JOZ goed binnen de A-merken van GroeNoord. Het onderhoud van moderne installaties en robots vereist steeds meer vakkundigheid. Dit houdt in dat onze monteurs gekwalificeerd en deskundig moeten zijn. Bij GroeNoord kunnen veehouderij-klanten met hun machinerie terecht bij het speciale Serviceteam JOZ.

Onze Mensen Onze Kracht

Met vestigingen in de zes noordelijke en oostelijke provincies, bedient GroeNoord haar klanten vanuit verschillende afdelingen: Landbouw, Industrie en Tuin & Park. GroeNoord Akkrum ligt midden in een puur veehouderijgebied centraal in Friesland. Het JOZ-team bestaat uit zo’n twaalf vakkundige en gemotiveerde monteurs op het gebied van mest afvoertechnieken. De kwaliteit en­­ de service die GroeNoord haar klanten biedt is onderscheidend. Onze mensen zorgen ervoor dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. De werkzaamheden nemen aanhoudend toe.

Service Monteur JOZ (m/v)

Akkrum (1 fte)

 

Laarzen aan, de stal in, tussen de koeien, laptop op schoot. De perfecte combinatie voor jou. Want je hebt natuurlijk passie voor het boerenleven, maar ook een goede technische achtergrond. De serviceverlening van het JOZ-team is een kwestie van ontzorgen en ondersteunen. Want voor elke veehouder moeten de processen in de stal vlekkeloos verlopen, dag en nacht. Dat betekent dat je als Service Monteur JOZ meedraait in storingsdiensten en dat je je naast onderhoud en reparatie, bezighoudt met preventie. De ontwikkelingen in technologie helpen om een storing namelijk vroegtijdig te signaleren, soms nog voordat die zich heeft aangediend. Je bent dus proactief en vindingrijk. In deze functie heb je veel klantcontact en neem je zelfstandig beslissingen. Bij GroeNoord krijg je alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden.

Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Akkrum te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze P&O Manager, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouw- en mesttechniek
  • In staat om zelfstandig als servicemonteur te werken
  • Spreken van de Friese taal is een pré

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Heb jij net als ons een passie voor Hakselaars? Kom dan ons Hakselteam in Smilde versterken! Ga naar www.groenoordbv.nl om de volledige vacature te bekijken. #OnzeMensenOnzeKracht #passievoorhakselaars

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur JOZ Akkrum?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl