Monteur Landbouw, Zijldijk

Groningen - Monteur landbouw

Hechte club

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen: Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Zijldijk ligt middenin een akkerbouwgebied. Het onderhoud van de moderne akkerbouwmachines en trekkers wordt gedaan door het vakkundige en gemotiveerde team van GroeNoord Zijldijk.

Onze Mensen Onze Kracht

Alle monteurs van GroeNoord hebben voldoende vakkennis en omdat die kennis altijd up-to-date is spreken ze de taal van onze klanten. Onze kracht zit ‘m in onze mensen. We zijn een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Het team van monteurs in Zijldijk is een hechte club met veel ervaring en betrokkenheid bij de vestiging. Dit team zal versterking met open armen ontvangen:

Allround Monteur (m/v)

Zijldijk (1 fte)

 

Liefst een bedreven, senior-monteur, met een brede basiskennis. Waarom? Er komen trekkers, grondbewerkingsmachines, rooimachines en andere werktuigen voorbij. In Zijldijk worden veel inschuurlijnen verkocht voor de akkerbouw. Kennis van de verschillende stromen van elektrotechniek is daarbij belangrijk. Allround dus. Er wordt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid van je verwacht, want je hebt veel klantcontact en neemt zelfstandig beslissingen. In deze functie zorgen jij en je zeven collega-monteurs ervoor dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. GroeNoord biedt je daarnaast alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

Ben jij de nieuwe collega van team-Zijldijk? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord te werken? Dan willen wij jou wel eens ontmoeten! Kijk of je voldoet aan de specifieke functie-eisen* en stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • Goede kennis van de Engelse taal i.v.m. technisch onderhoud en communicatie met John Deere

In beeld

Bart Boer, chef werkplaats bij vestiging Dronten,vertelt over zijn passie voor techniek en landbouw

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Landbouw, Zijldijk?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl