Monteur Landbouw Akkrum

Friesland - Monteur landbouw

Uitbreiding: in ruimte én capaciteit

Mechanisatiebedrijf GroeNoord is al jaren actief in de branche. Met 19 vestigingen in zes provincies bedient GroeNoord haar klanten vanuit verschillende afdelingen: Landbouw en Tuin & Park. De GroeNoord-vestiging Akkrum Landbouw ligt in een puur veehouderijgebied centraal in Friesland. GroeNoord is exclusief dealer van het kwaliteitsmerk John Deere en voor innovatieve mestafvoersystemen en -robots verkoopt en onderhoudt GroeNoord Akkrum het A-merk JOZ.

Onze Mensen Onze Kracht

Het vakkundige en gemotiveerde team in de werkplaats zorgt ervoor dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. Dit maakt dat GroeNoord Akkrum als mechanisatiebedrijf vooroploopt in de veehouderij in Friesland en de werkvoorraad toeneemt. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, breidt GroeNoord Akkrum uit. Zowel in werkruimte als in capaciteit. Recent is ons team aangevuld met een vrouwelijke BBL-er. Daar zijn we best trots op. Niet alleen omdat we het belangrijk vinden om te investeren in het opleiden van mensen. Ook doordat het werkplaatsteam in Akkrum met twee vrouwelijke collega’s een gemengd team is, en dat zie je nog weinig in de landbouwmechanisatie. Team Akkrum heeft - met Friese nuchterheid - klanttevredenheid hoog in het vaandel en is op zoek naar een gemotiveerde en kundige collega:  

 

Allround Monteur (m/v)

Akkrum (1 fte)

 

Je zult je voornamelijk bezighouden met trekkers. Zowel met nieuwe als de wat oudere trekkers. Maar er komen ook andere machines voorbij in de werkplaats en daarom zoeken we een Allround Monteur. Ben je een monteur met brede basiskennis van de hedendaagse technologie, maar met een voorliefde voor trekkers? Dan kun je een mooie aanvulling zijn op ons team. Je geniet bij GroeNoord Akkrum veel vrijheid; je hebt veel klantcontact en neemt zelfstandig beslissingen. Er wordt dan ook een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid van je verwacht. GroeNoord biedt je alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

Lijkt het jou interessant om bij het groeiende, servicegerichte GroeNoord Akkrum te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • Goede kennis van de Engelse taal i.v.m. technisch onderhoud en communicatie met John Deere
  • De Friese taal goed verstaan en zelf kunnen spreken is een pré

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Heb jij net als ons een passie voor Hakselaars? Kom dan ons Hakselteam in Smilde versterken! Ga naar www.groenoordbv.nl om de volledige vacature te bekijken. #OnzeMensenOnzeKracht #passievoorhakselaars

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Landbouw Akkrum?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl