Monteur Landbouw Bolsward

Friesland - Monteur landbouw

Premium

Het team van GroeNoord Bolsward werkt vanuit een modern, ruim en functioneel pand gevestigd aan de rand van de A7.  Alle premium-merken, het magazijn en de werkplaats onder één dak om de klanten van GroeNoord Bolsward zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Met bovendien een mooie trainingsruimte waar diverse trainingen worden gegeven voor klanten en personeel. Want bij GroeNoord krijg je alle kans om je verder te ontwikkelen en heb je doorgroeimogelijkheden.

 

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord Bolsward staat, als één van de 19 vestigingen van GroeNoord, midden in een veehouderijgebied en daar ligt ook de focus op. Daarnaast heeft Bolsward Intern Transport en particuliere Tuin & Parkmachines. We zijn een professioneel, ambitieus én groeiend bedrijf en dat betekent automatisch meer werk in de werkplaats. Ons team van 9 mensen heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel en om dat te blijven garanderen, zijn we op zoek naar versterking:

 

Monteur Landbouw (m/v)

Bolsward (1 fte)

 

Al onze monteurs hebben voldoende basiskennis. Ter aanvulling op ons jonge team, zijn wij op zoek naar een senior-monteur waarbij de nadruk ligt op behoorlijke allround ervaring. Omdat GroeNoord exclusief dealer is van het kwaliteitsmerk John Deere, en het technische onderhoud en de communicatie met John Deere in het Engels is, is een goede kennis van de Engelse taal nodig. Je werkt zelfstandig en geniet veel vrijheid, dus je hebt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Een mooie functie waarin je er samen met je collega's voor zorgt dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen.

 

Wordt dit jouw nieuwe baan? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Bolsward te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze P&O Manager, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • In staat om zelfstandig diagnose te stellen en deze te verhelpen
  • Klantgericht en flexibel
  • Samenwerken en communicatief vaardig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Heb jij net als ons een passie voor Hakselaars? Kom dan ons Hakselteam in Smilde versterken! Ga naar www.groenoordbv.nl om de volledige vacature te bekijken. #OnzeMensenOnzeKracht #passievoorhakselaars

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Landbouw Bolsward?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl