Monteur Landbouw Emmeloord

Flevoland - Monteur landbouw

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin&Park over negentien vestigingen in zes provincies. GroeNoord Emmeloord ligt in de polder waar veel van onze klanten gevestigd zijn.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie en dit is terug te zien in onze mensen. Onze Mensen Onze Kracht. We zijn VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staat voorop. Hiernaast vinden wij deskundigheid en klanttevredenheid erg belangrijk. Het team van monteurs zorgt ervoor dat klanten het beste uit hun machines kunnen halen. Voor onze vestiging in Emmeloord zijn wij op zoek naar een:

Monteur Landbouw

Emmeloord ( 38 uur p/w)

 

Als monteur Landbouw heb je passie voor landbouw- en veehouderijmachines en heb je ook redelijk wat technische kennis van deze machines. Voor deze functie is het ook handig dat je een woordje Engels kan, omdat het onderhoud en de communicatie met John Deere in het Engels is. Naast het exclusieve dealerschap van John Deere, voert GroeNoord ook andere premium merken zoals AVR en Lemken.

Je houdt je bezig met onderhoud, reparatie, diagnosticeren en het verhelpen van storingen. Je hebt een open houding, problemen bestaan niet voor jou en jij denkt in uitdagingen. Wij zoeken een monteur die leergierig is en aan verschillende machines wil werken. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je draait ook mee in de storingsdienst om onze klanten 24/7 altijd en optimaal te kunnen helpen en ontzorgen. Als monteur heb je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

Word jij monteur bij GroeNoord?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en voldoe jij aan de specifieke functie-eisen? Solliciteer dan direct en wie weet kom jij ons huidige team van zeven monteurs spoedig versterken. Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze P&O Manager, via PZ@groenoordbv.nl.  

* Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo3/4 niveau)
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • Oplossingsgericht en je past in onze sector qua mentaliteit
  • Voldoende kennis van de Engelse taal

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Landbouw Emmeloord?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl