Monteur Landbouw Zeewolde

Flevoland - Monteur landbouw

Centraal, ervaren en allround

In Zeewolde is de economische dynamiek hoog. Sleutelwoorden zijn centrale ligging, ruimte en bereikbaarheid. Maar ook de kenmerken van de beroepsbevolking - relatief jong, hoogopgeleid en gemotiveerd - en het goede ondernemersklimaat spelen een rol. Zeewolde kent een verscheidenheid aan nationaal en internationaal opererende bedrijven. Zoals het succesvolle GroeNoord Zeewolde, één van de 19 vestigingen van GroeNoord, dat gevestigd is in een belangrijk landbouwgebied voor zowel akkerbouw als veehouderij.

Onze Mensen Onze Kracht

Naast de landbouwbranche is in Zeewolde de verkoop en het onderhoud van professionele Tuin & Park-machines erg belangrijk. De aflevering en het onderhoud van deze machines wordt door onze monteurs in Zeewolde merendeels op locatie gedaan. Landbouwmachines worden vooral vanuit de werkplaats onderhouden. Al onze monteurs hebben een up-to-date vakkennis en spreken de taal van onze klanten. Daarnaast krijg je alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden. Omdat wij het in de werkplaats steeds drukker krijgen en we service en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en kundige collega:

Allround Monteur (m/v)

Zeewolde (1 fte)

 

Liefst een bedreven, senior-monteur, met een brede basiskennis. Waarom? GroeNoord is exclusief dealer van het kwaliteitsmerk John Deere. Het technische onderhoud en de communicatie met John Deere is in het Engels. Een goede kennis van de Engelse taal is dus nodig. Daarnaast zijn we een jong team van acht man, waaronder twee leerling-monteurs - GroeNoord vindt het belangrijk te investeren in de medewerkers van de toekomst - dus een stukje ervaring zou een mooie aanvulling zijn. Ten slotte geniet je veel vrijheid; je hebt veel klantcontact en neemt zelfstandig beslissingen. Er wordt dus een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid van je verwacht.

Klinkt dit als jouw nieuwe baan? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Zeewolde te werken? Als je voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze P&O Manager, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • In staat om zelfstandig diagnose te stellen en deze te verhelpen
  • Klantgericht en flexibel
  • Samenwerken en communicatief vaardig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Bart Boer, chef werkplaats bij vestiging Dronten,vertelt over zijn passie voor techniek en landbouw

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Landbouw Zeewolde?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl