Monteur Landbouw Hallum

Friesland - Monteur landbouw

Pootgoedmachines en meer

Mechanisatiebedrijf GroeNoord is al jaren actief in de branche. Met 19 vestigingen in zes provincies bedient GroeNoord haar klanten vanuit verschillende afdelingen: Landbouw en Tuin & Park. Hallum is de jongste vestiging van GroeNoord en ligt midden in een akkerbouwgebied met veel pootgoed. Het onderhoud van de moderne akkermachines en -materiaal in Noordwest-Friesland wordt gedaan door het vakkundige en gemotiveerde team monteurs van GroeNoord Hallum.

Onze Mensen Onze Kracht

Alle monteurs van GroeNoord hebben voldoende vakkennis die altijd up-to-date is. Ze spreken de taal van de klant en hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel. Naast het exclusieve dealerschap van John Deere draagt GroeNoord het complete pakket topmerken uit van AVR en Lemken, tot VHM en Stronga. De deskundigheid en service die GroeNoord Hallum biedt, zorgt automatisch voor meer werk in de werkplaats. Daarom zijn we op zoek naar versterking:

Monteur Landbouw (m/v)

Hallum(1 fte)

 

In deze functie zorg jij ervoor dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. Samen met het team – monteurs, vertegenwoordigers, werkplaatschef, magazijnmedewerker – ben je gemotiveerd om de beste service te verlenen. Met jouw behoorlijke allround ervaring hou jij je bezig met alle voorkomende service-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden van akkerbouwmachines en -apparatuur. Omdat het technische onderhoud en de communicatie met John Deere in het Engels is, is een goede kennis van de Engelse taal nodig. GroeNoord biedt je alle kans om je verder te ontwikkelen en je hebt doorgroeimogelijkheden. Een mooie functie dus!

Wordt dit jouw nieuwe baan? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Hallum te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouwtechniek
  • In staat om zelfstandig diagnose te stellen en deze te verhelpen
  • Klantgericht en flexibel
  • Samenwerken en communicatief vaardig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

In beeld

Heb jij net als ons een passie voor Hakselaars? Kom dan ons Hakselteam in Smilde versterken! Ga naar www.groenoordbv.nl om de volledige vacature te bekijken. #OnzeMensenOnzeKracht #passievoorhakselaars

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Landbouw Hallum?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl