Monteur professionele Tuin&Park machines, Groningen

Groningen - Monteur tuin & park

Veelzijdig in tuin-, park- en agri-techniek

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen: Landbouw en Tuin & Park. In Groningen is naast Landbouw, de Tuin & Park-branche erg belangrijk. Het onderhoud van deze machines wordt door het vakkundige en gemotiveerde team van GroeNoord Groningen gedaan.

Onze Mensen Onze Kracht

In Groningen zijn onze klanten voornamelijk gemeenten, werkvoorzieningsschappen en particulieren, aan wie we voor elke behoefte de juiste machine leveren, repareren en onderhouden: van tuintrekkers en handmaaiers tot geavanceerde maaimachines voor openbaar groen en sportterreinen. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere draagt GroeNoord een compleet pakket topmerken uit. Het brede assortiment, de kwaliteit en de aanwezige kennis van onze mensen, zorgen automatisch voor meer werk in de werkplaats. Daarom zijn we op zoek naar versterking:

Monteur Tuin & Park (m/v)

Groningen (1 fte)

In deze functie zorg jij ervoor dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. Met jouw technische kennis hou jij je bezig met alle voorkomende service-, reparatie-, en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden aan voornamelijk professionele machines Tuin&Park, zoals compact trekkers, versnipperaars, transportvoertuigen en bladzuigers, voer je veelal in de werkplaats uit en af en toe op locatie bij de klant. Naast deze werkzaamheden wordt accu-techniek in o.a. robotmaaiers, Gators, elektrische voertuigen steeds belangrijker. Omdat het technische onderhoud en de communicatie veelal in het Engels is, is een goede kennis van de Engelse taal nodig. GroeNoord biedt je alle kans om je verder te ontwikkelen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

Voel jij je snel thuis in een team waarbij het Groningse ‘doe-maar-normaal-dan-doe-je-al-gek-genoeg’ de nuchtere sfeer het best omschrijft en voldoe je aan de specifieke functie-eisen*? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring
  • Technische kennis van diesel/benzine motoren
  • Technische kennis van mechanisch/hydraulische aandrijvingen
  • In staat om zelfstandig diagnose te stellen en de storing te verhelpen
  • Klantgerichte en flexibel

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Bart Boer, chef werkplaats bij vestiging Dronten,vertelt over zijn passie voor techniek en landbouw

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur professionele Tuin&Park machines, Groningen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl