Monteur Stalreinigingstechniek, GroeNoord Akkrum

Friesland - Monteur Stalreiniging

Wie is GroeNoord?

GroeNoord is een landbouwmechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedient GroeNoord haar klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. De GroeNoord-vestiging Akkrum ligt in een puur veehouderijgebied centraal in Friesland. GroeNoord is exclusief dealer van het kwaliteitsmerk John Deere en voor innovatieve mestafvoersystemen en -robots verkoopt en onderhoudt GroeNoord Akkrum het A-merk JOZ. Afgelopen jaar is een volledig nieuw en modern pand gebouwd waarin rekening is gehouden met de groei van ons team in Akkrum. Ter uitbereiding van ons team zoeken we een:

Monteur Stalreinigingstechniek

Akkrum (38 uur)

Robots, mest en mensenwerk

GroeNoord is exclusief dealer van het A-merk JOZ dat technologisch hoogwaardige producten ontwikkelt en levert. Met een breed en compleet assortiment van mestrobots, mestschuiven, voer- aanschuifrobots, mestafvoersystemen en meer, past JOZ goed binnen de A-merken van GroeNoord. Het onderhoud van moderne installaties en robots vereist steeds meer vakkundigheid. Dat vraagt om gekwalificeerde en deskundige monteurs. Bij GroeNoord kunnen veehouderij-klanten terecht bij het speciaal ingerichte serviceteam JOZ.

Het JOZ team van GroeNoord

Het JOZ-team bestaat uit gemotiveerde monteurs op het gebied van mest afvoertechnieken en voeraanschuifrobots. De kwaliteit en­­ de service die GroeNoord haar klanten biedt is onderscheidend. Onze mensen zorgen ervoor dat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. De service werkzaamheden en nieuwbouw installatie nemen aanhoudend toe.

Monteur Stalreinigingstechniek te Akkrum

Laarzen aan, de stal in, tussen de koeien, laptop op schoot. De perfecte combinatie voor jou. Want je hebt passie voor het boerenleven, maar ook een goede technische achtergrond. De serviceverlening van het JOZ-team is een kwestie van ontzorgen en ondersteunen. Want voor elke veehouder moeten de processen in de stal vlekkeloos verlopen, dag en nacht. Dat betekent dat je als service monteur JOZ meedraait in storingsdiensten en dat je je naast onderhoud en reparatie, bezighoudt met preventief onderhoud. De ontwikkelingen in technologie helpen om een storing vroegtijdig te signaleren, soms nog voordat die zich heeft aangediend. Je bent dus proactief en vindingrijk. In deze functie heb je veel klantcontact en neem je zelfstandig beslissingen. Bij GroeNoord krijg je alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers, jij bent ons kapitaal
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • Vestiging overstijgend storingsdienstrooster waardoor je minder vaak dienst draait
 • De nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel

Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Akkrum te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring;
 • Ruimschootse kennis van de huidige landbouw- en mesttechniek;
 • In staat om zelfstandig als servicemonteur te werken, klantgericht;
 • Spreken van de Friese taal is een pré.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Stalreinigingstechniek, GroeNoord Akkrum?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl