Monteur Tuin & Park Dalen

Drenthe - Monteur Tuin & Park

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is als John Deere dealer in de branche. Inmiddels zijn er negentien vestigingen in zes provincies en bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park.

Onze Mensen Onze Kracht

We zijn een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. De kwaliteit van service en het niveau van kennis binnen GroeNoord is erg belangrijk. We investeren daarom continu in de ontwikkeling van onze medewerkers, maar ook in nieuwe medewerkers. Onze Mensen Onze Kracht. We zijn op dit moment op zoek naar een:

Monteur Tuin & Park

Dalen ( 38 uur p/w)

 

Ben jij een zelfstandig tuin en park monteur en heb je een certificering keurmeester op zak of bereid die te behalen? Misschien is deze functie dan wel wat voor jou.

Dé tuin en park werkplaats van het Noorden

Dalen Tuin & Park is een professionele vestiging met grote klantenkring. Je sleutelt aan tuin en park machines van zowel de particuliere- als de professionele klant. Van maaier, naar zuigmachine tot grote versnipperaar. Met het enthousiaste service team wordt veel werk verzet. Denk daarbij aan preventief onderhoud, reparaties, veiligheidskeuringen en in bedrijfsstellingen. Grote klanten nemen vast werk bij ons af en daar zijn we trots op. Jij deelt die trots en staat voor je kennis en kunde. Pluspunten scoor je als je het leuk vindt deze kennis op anderen over te brengen. Concreet vragen we dat je kennis hebt van verbrandingsmotoren en accu aandrijving. Maar ook mechanisch en op gebied van elektro weet je jezelf te redden. Door jouw ervaring weet je goed wanneer onderdelen vervangen moeten worden om komend seizoen door te komen maar ook wanneer ze nog een seizoen mee kunnen. We denken namelijk bedrijfseconomisch mee met onze klanten. Het komt goed uit als je ervaring hebt in de tuin en park sector, maar dit is geen harde eis. Als je soortgelijke kennis in een andere sector hebt opgedaan nodigen we je ook van harte uit.

Geïnteresseerd in de functie Monteur Tuin & Park?

Zie jij jezelf na het lezen van deze vacaturetekst werken in het gezellige en hechte team van Dalen Tuin & Park? Bekijk dan de specifieke functie-eisen en stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar snel.

 

Specifieke functie-eisen:

  • MBO 3 (of 4) niveau
  • Kennis en ervaring met accu- en brandstofmachines
  • Vermogen om werk te overzien, te structureren en af te wikkelen
  • Plezier in het team en ook in staat zelfstandig te werken

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Tuin & Park Dalen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl