Monteur Tuin & Park Hengelo

Gelderland - Monteur Tuin & Park

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is als John Deere dealer in de branche. Inmiddels zijn er negentien vestigingen in zes provincies en bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park.

Onze Mensen Onze Kracht

Hengelo ligt in een gemengd landbouwgebied in Gelderland waar ook de Tuin & Park-branche volop in beweging is. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere dragen wij een compleet pakket topmerken uit, zoals Stihl, Husqvarna, Stiga en Giant, van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen tot tuintractoren, kettingzagen en aanverwante apparatuur. GroeNoord Hengelo heeft een grote winkel, een uitgebreid magazijn en een ruime moderne werkplaats. De kwaliteit van service en het niveau van kennis binnen GroeNoord zijn erg belangrijk. We investeren daarom continu in de ontwikkeling van onze medewerkers, maar ook in nieuwe medewerkers.

Onze Mensen Onze Kracht. We zijn op dit moment op zoek naar een:

 

Monteur Tuin & Park

Hengelo (38 uur p/w)

 

Deze functie is veelzijdig. Je sleutelt aan tuin & park machines, houd je bezig met werkorders, bestelt onderdelen en hebt klantcontact. Met je inhoudelijke technische kennis zit het dus goed. Je werkt vooral aan particuliere machines zoals zit- en robotmaaiers, kettingzagen en ander loop- en handgereedschap. Je zorgt ervoor dat de machines op een rendabele manier onderhouden en gerepareerd worden. Voor deze functie is het van belang dat je kennis hebt van accu- en benzinemachines. Het komt goed uit als je ervaring hebt in de tuin & park sector, maar dit is geen harde eis. Je werkt zowel in de werkplaats als op locatie bij de klant. GroeNoord biedt je de ruimte om verder te ontwikkelen en door te groeien.

Geïnteresseerd in de functie Monteur Tuin & Park?

Zie jij jezelf na het lezen van deze vacaturetekst werken in het gezellige en hechte team van Hengelo? Bekijk dan de specifieke functie-eisen en stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar snel.

 

Specifieke functie-eisen:

  • MBO 3 niveau
  • Kennis en ervaring met accu- en benzinemachines (2 en 4takt)
  • Goede computervaardigheden
  • Communicatief vaardig
  • Vermogen om werk te overzien, te structureren en af te wikkelen

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Tuin & Park Hengelo?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl