Niet voor, maar mét de veehouder denken

22 juni 2019

GroeNoord verkoopt exclusief het A-merk JOZ dat technologisch hoogwaardige producten ontwikkelt en levert. Met een breed en compleet assortiment van mestrobots, mestschuiven, voeraanschuifrobots, mestafvoersystemen en meer, past JOZ goed binnen de A-merken van GroeNoord.

 

De kwaliteit en de service die GroeNoord haar klanten biedt is onderscheidend. Het onderhoud van moderne machines en -voertuigen vereist steeds meer vakkundigheid. Dit houdt in dat onze monteurs gekwalificeerd en deskundig moeten zijn. Veehouderij-klanten kunnen met hun machinerie sinds 2017 terecht bij het speciale Serviceteam JOZ van GroeNoord. Dit team bestaat uit vakkundige en gemotiveerde monteurs op het gebied

van mestafvoertechnieken. Ook ASP Noard, dat gespecialiseerd is in totaaloplossingen voor de melkveehouderij, maakt gebruik van de diensten van Serviceteam JOZ van GroeNoord.

 

Snelle service

De serviceverlening van het JOZ-team is een kwestie van ontzorgen en ondersteunen. Dat betekent dat het Serviceteam zich naast onderhoud en reparatie ook bezighoudt met preventie. Geen enkele veehouder zit te wachten op een storing, alle processen in de stal moeten vlekkeloos verlopen, dag en nacht. De ontwikkelingen in technologie helpen om een storing vroegtijdig te kunnen signaleren, soms nog voordat die zich heeft aangediend. Bovendien zorgt het Serviceteam JOZ ervoor dat onderdelen zo nodig snel vervangen worden, bijvoorbeeld bij een mobiele robot.

 

JOZ Moov pro

Met het Serviceteam JOZ kan GroeNoord een toegevoegde waarde leveren aan efficiënte werkprocessen van de veehouder. Uiteraard met kwalitatieve en hoogwaardige producten.

De JOZ Moov pro voeraanschuifrobot, de jongste telg in het productgamma van JOZ, is daar een mooi voorbeeld van. Met deze robot heeft het vee te allen tijde beschikking tot vers voer. De Moov pro krijgt een vaste plaats in de stal en zal op gezette tijden het voer aanschuiven naar het voerhek. De robot schuift volledig automatisch op ingestelde tijdstippen de voergang schoon en daarvan zijn de kosten maar € 0,65 per keer. De robot

staat in verbinding met het internet waardoor ondersteuning en aanpassen van routes gemakkelijk vanachter de computer kunnen worden uitgevoerd. De JOZ Moov pro, waarvoor het Serviceteam JOZ demo’s heeft voor haar klanten, is een welkome uitbreiding op het productassortiment van GroeNoord.

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten