Nieuwbouw Akkrum

20 april 2021

18 april was het een jaar geleden dat het pand Akkrum Landbouw tot ieders schrik compleet is afgebrand. Gelukkig kon het landbw team snel intrekken bij de afdeling Tuin&Park aan de overkant.

Nieuw pand voor Landbouw, Tuin&Park en JOZ

Nu, een jaar later, staan we hier: een compleet nieuw pand wordt gebouwd op de plek waar het oude pand stond. De nieuwbouw is in volle gang en nadert de eindstreep. Volgende maand kunnen de afdelingen verhuizen naar het nieuwe pand dat qua vloeroppervlak bijna het dubbele is ten opzichte van het oude pand. Het pand is 30 meter breed, 48 meter lang en 8 meter hoog. Er komt dus ook een verdieping. Het gebouw voldoet aan alle eisen van tegenwoordig en is zo toekomstbestendig.

4 werkplaatsen

Op de tweede verdieping bevinden zich de kantoren, kantine én een deel van de showroom van Tuin&Park. De nieuwe vestiging krijgt een modern en ruim magazijn. Verder komen er vier werkplaatsen. Een voor Tuin&Park, voor JOZ, constructiewerk en voor landbouwtractoren en –werktuigen.

Akkrum Bouw Akkrum Bouw Akkrum Bouw Akkrum
Start van de bouw: eind oktober Staalconstructie opbouw: december Gevel- en dakbeplating: begin februari Aanleg vloerverwarming: eind februari
Betonauto Binnen Akkrum Pand Akkrum  
Storten betonvloer: eind maart Afronding binnen: begin april Afronding buiten: begin april  

Ander nieuws

September 2023

28 september 2023

De GroeNoord Jubileum Veiling is geopend

7 september 2023

ZOMERTOUR - Bij Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde

Augustus 2023

15 augustus 2023

ZOMERTOUR - Bij Bouma in Workum

Juli 2023

18 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Voorwinden in Usquert

6 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Agrar Services Termaat Terpac in Putten

Alle nieuwsberichten