Officiële Opening GroeNoord Raalte

31 maart 2023 - 1 april 2023

31 maart en 1 april is het tijd voor de officiële opening van ons nieuwe pand in Raalte. Eind vorig jaar zijn wij vanuit onze vestiging in Luttenberg verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Almelosestraat 83M. Met dit nieuwe pand is een moderniserings- en efficiëntieslag gemaakt waardoor het volledig voldoet aan alle eisen van deze tijd. In het pand is ruimte voor de afdeling Landbouw en Tuin & Park en er is een apart gedeelte voor Giant. 

U bent van harte welkom om 31 maart en 1 april langs te komen in ons nieuwe pand! Onder het genot van een hapje en een drankje praten wij u graag bij. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan verschillende activiteiten:

Tijdens de opening van ons nieuwe pand zullen er namelijk verschillende merken worden uitgelicht. Wij hebben een testterrein ingericht waar u zelf verschillende Giant machines kunt testen. Ervaar wat de krachtige shovels en verreikers van Giant kunnen bieden. Daarnaast zullen er ook een Husqvarna Demonstraties worden georganiseerd waarbij verschillende Husqvarna machines worden uitgelicht. Bent u meer geïnteresseerd in de werkplaats? Neem dan een kijkje achter de schermen waarbij wij onder meer de mogelijkheden omtrent APK3 uitlichten. Zien we u ook tijdens de opening?

Graag tot 31 maart of 1 april aan de Almelosestraat 83M!

Evenementen

31 mrt
2023
01 mrt
2023

‘Officiële Opening GroeNoord Raalte’