Officiële opening nieuwe pand Akkrum

21 maart 2022

Op 7 en 8 april vindt de officiële opening van het nieuwe bedrijfspand in Akkrum plaats. Vorig jaar hebben de afdelingen Landbouw, JOZ en Tuin & Park hun intrek genomen in het pand aan de Spikerboor 3. Hiermee zitten alle afdelingen onder één dak.

Nadat het oorspronkelijke pand in april 2020 was afgebrand moest er snel worden geschakeld. De landbouw afdeling kon worden ondergebracht in de Tuin & Park vestiging aan de andere kant van de weg. Vervolgens is er gekeken hoe het nieuw te bouwen pand vormgegeven moest worden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een prachtig ruim pand wat qua vloeroppervlak bijna is verdubbeld. Bovendien beschikt het nieuwe pand over een tweede verdieping waar de kantoren, de kantine en een deel van de showroom van Tuin & Park zich bevinden. Daarnaast zijn er maar liefst 4 werkplaatsen: voor Tuin & Park, JOZ-mestverwerking, constructiewerk en landbouwtractoren- en werktuigen. Deze laatste werkplaats beschikt tevens over een bovenloopkraan voor de verplaatsing van machines.

Opening

Op 17 mei 2021 namen alle afdelingen en bij behorende collega’s hun intrek in het nieuwe pand. Door omstandigheden kon er nog geen officiële opening plaatsvinden. Inmiddels kan dit wel en wij willen iedereen op 7 en 8 april dan ook graag uitnodigen in ons nieuwe pand. Donderdag 7 april tussen 10.00 en 22.00 en vrijdag 8 april tussen 10.00 en 17.00 praten wij u graag bij onder het genot van een hapje en een drankje.

Daarnaast kunt u ook kans maken op prijzen. Laat uw gegevens achter tijdens de opening en maak kans op één van de twee gratis demo uren prijzen: 50 demo uren met een John Deere trekker én demo van een Tuin & Park machine.

Thema sessie JOZ GAZOO

Op donderdag 7 april om 14.00 uur en vrijdag 8 april om 10.00 uur vindt er een thema sessie plaats over de stikstofkraker Gazoo van JOZ. De Gazoo biedt een circulaire oplossing waarmee mest kan worden verwerkt en tot wel 80% stikstof kan worden gereduceerd. Bovendien wordt ook methaan gereduceerd. Wilt u de thema sessie bijwonen? Geef u dan hiervoor op bij uw vertegenwoordiger of via aanmelden@groenoordbv.nl

Graag tot 7 of 8 april 2022!

GroeNoord Akkrum

 

Bekijk onderstaande video en krijg alvast een beeld van ons nieuwe pand:

 

Ander nieuws

September 2023

28 september 2023

De GroeNoord Jubileum Veiling is geopend

7 september 2023

ZOMERTOUR - Bij Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde

Augustus 2023

15 augustus 2023

ZOMERTOUR - Bij Bouma in Workum

Juli 2023

18 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Voorwinden in Usquert

6 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Agrar Services Termaat Terpac in Putten

Alle nieuwsberichten