Ontdek de nieuwe Toyota Traigo 80

14 april 2022

Met zijn robuuste ontwerp is deze Traigo 80 perfect inzetbaar voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden. Ondanks het robuuste ontwerp is de Traigo 80 geschikt voor smalle gangen en krappe ruimtes daar de wendbaarheid van de vorkheftruck is verhoogd. Dit zorgt ervoor dat manoeuvreren nog makkelijker wordt. Deze nieuwe generatie van Toyota biedt nog meer comfort, zorgt voor meer productiviteit, is ergonomisch en bovendien stiller dan voorgaande generaties.

Verkrijgbaar met Li-ion

Voor elektrische vorkheftrucks zijn verschillende energieoplossingen mogelijk. Een energiebron die de laatste jaren steeds populairder wordt zijn lithium-ion batterijen. Deze batterijen leveren altijd het maximale vermogen, waar bij loodzuurbatterijen de snelheid en het hefvermogen afnemen wanneer de lading van de batterij laag is. Zelfs met de kleinste batterij en oplader is een dienst van 8 uur mogelijk. Wanneer u werkt aan de hand van de juiste laaddisciplines kunnen ook de heftrucks met het kleinste energiepakket aan één stuk doorwerken. De Traigo80 wordt geleverd met 2 energy packs, passend bij de werkzaamheden die u gaat verrichten. De Traigo80 is ook verkrijgbaar met een traditionele loodzuurbatterij.

Nog meer efficiëntie

Ook is de Traigo 80 voorzien van een touchscreen scherm. Op het scherm wordt de belangrijkste informatie voor de bestuurder weergeven waarmee de efficiëntie en productiviteit worden verhoogd. Daarnaast beschikt de heftruck over een nieuwe armsteun die nog meer comfort biedt voor de bestuurder. Er kan worden gekozen uit multifunctionele hendels, minihendels of een multifunctionele joystick. De Traigo 80 is ontworpen om voor nog minder trillingen en geluid te zorgen. Dit zorgt voor comfort bij zowel de bestuurder als de andere werknemers op de werkvloer.

Maak impact en kies voor een elektrische heftruck. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact op met uw vertegenwoordiger.

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten