Poetser Used Equipment

Drenthe - Poetser

Zo goed als nieuw

 

Je maakt tweedehands tractoren en machines blinkend schoon, klaar om de verkoop in te gaan. Eerst met de hogedrukspuit, daarna met de poetsdoek en werkt zo nodig met de kwast nog even wat puntjes bij. Daarmee lever jij een bijdrage aan de kwaliteit van het aanbod ‘jong-gebruikt’ van GroeNoord.

 

Poetser gebruikte tractoren (m/v)

GroeNoord Smilde (32-38 uur)

 

De occasions van GroeNoord komen binnen op al onze 19 vestigingen. Het grootste deel wordt zo snel mogelijk naar het Used Equipment Centrum in Smilde gebracht, waar ons vierkoppige team ze voorziet van een inspectierapport en ze verkoopklaar maakt. Wil jij deel uitmaken van dit team? Ben jij een aanpakker die netjes en klantvriendelijk is? Want naast machines, hou je ook de werkplaats en het terrein netjes.

 

Heb je humor, MBO 1/2-niveau en zie je uitdaging in dit werk? Neem dan voor meer informatie contact op met Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl.

Onze Mensen Onze Kracht

In beeld

GroeNoord is in 2011, na een herindeling van de John Deere dealerschappen, uit vier familiebedrijven in de provincies Groningen en Drenthe ontstaan.

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Poetser Used Equipment?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl