RMH Zelfrijdende Voermengwagen

RMH focust puur op mengvoeren wat de kwaliteit van de voermengwagens ten goede komt. De homogene menging zorgt voor een perfect rantsoen en het gebruik van edelstaal biedt een lange levensduur. Wilt u meer informatie over een van de machines? Laat uw gegevens dan achter in onderstaand contactformulier.

Neem contact op

RMH Liberty

De RMH Liberty 11, 12 en 13 zijn zeer geschikt voor kleinere bedrijven. Door de compacte bouw en fijne besturing zijn de Liberty voermengwagens zeer wendbaar. Daarnaast is de machine voorzien van een spiraalfrees met een breedte van 180 cm welke is voorzien van 60 messen. Standaard is de machine voorzien van een grote losdeur links en een glijgoot waarmee het product op de juiste plek komt. Alle Liberty voermengwagens zijn voorzien van 118 PK.

RMH Liberty

RMH VSL

De RMH VSL 14, 16 en 18 zijn zowel geschikt voor kleinere bedrijven als voor middelgrote. De superieure besturing maakt de machine zeer wendbaar. De VSL voermengwagens zijn standaard uitgevoerd met een camerasysteem welke bestaat uit een camera in de mengbak en een camera aan de achterkant voor het achteruit rijden. Daarnaast is de machine voorzien van een spiraalfrees welke is voorzien van 60 messen. Alle VSL voermengwagens beschikken over 210 PK.

RMH VSL

RMH Vulcan

De RMH Vulcan 14, 16, 18 en 20 zijn speciaal ontworpen voor middelgrote en grote bedrijven. De machine biedt een combinatie van wendbaarheid, capicteit en grote betrouwbaarheid wat deze machine zeer geschikt maakt voor de professional. Daarnaast is de machine voorzien van een spiraalfrees met een breedte van 200 cm welke is voorzien van 60 messen. Via een 2-zijdige lossende afvoerband met C55 helling wordt het product  gelost. In de gebruiksvriendelijke cabine heeft de bestuurder een goed en helder zicht en daarnaast is ook de RMH Vulcan voorzien van een camerasysteem. Alle Vulcan voermengwagens beschikken over 218 PK.

RMH Vulcan

RMH Premium

De RMH Premium 15, 17, 19 en 21 zijn ontworpen voor middelgrote en grote bedrijven. De machine biedt een combinatie van wendbaarheid, capicteit en grote betrouwbaarheid wat deze machine zeer geschikt maakt voor de professional. Daarnaast is de machine voorzien van een spiraalfrees welke is voorzien van 66 messen. Aan de hand van een hydraulisch traploos uitschuifbare afvoerketting komt het product op de juiste plek. In de mengbak zitten 2 verticale mengvijzelfs welke over een overlapping-systeem beschikken. Alle Premium voermengwagens beschikken over 218 PK.

RMH Premium

RMH TurboMix

De RMH TurboMix 20, 22, 24, 26, 28 en 30 zijn ontworpen voor grote melkveebedrijven. De combinatie van wendbaarheid, capaciteit, betrouwbaarheid en een gunstig brandstofverbuik zorgen ervoor dat deze machines ook zeer geschikt zijn voor loonvoermengbedrijven. De machine heeft een 200 cm brede spiraalfrees en heeft speciaal gevormde messen voor structuurbehoudend frezen. De TurboMix 20, 22, 24 en 26 beschikken over 218 PK. De TurboMix 28 en 30 beschikken over 280 PK.

RMH Turbomix

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.