Roadshow nieuwe 6R

De nieuwe John Deere 6R Roadshow

Kom langs tijdens de Roadshow dagen en ervaar de 6R 150 en 6R 185 zelf. 

Meld u aan voor de Roadshow

De 6R-serie, gebouwd om te presteren

Met de legendarische trekkracht en betrouwbaarheid en het vermaarde comfort als uitgangspunt, hebben we de 6R-serie uitgebreid met een vier nieuwe en nog slimmere modellen. De 6R 140, 6R 150 met klein frame, 6R 165 en 6R 185 met middelgroot frame maken de reeks compleet met bijzonder intelligente automatiseringsfuncties en uitstekende transportprestaties. Elke 6R-tractor is ontworpen en ontwikkeld om het meest veelzijdige, lichte en krachtige onderdeel van uw arbeidskracht te zijn.

Doet alles

Kijk hoe de 6R-serie kracht, prestaties en digitale intelligentie combineert om u te helpen tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Wat uw doelen ook zijn, er is een 6R waarmee u ze kunt bereiken.

Agenda en programma

Elke dag tussen 14.00 uur tot 17.00 uur bent u welkom om de 6R 150 en 6R 185 te ervaren en te bekijken. We praten u graag bij over de nieuwigheden van de nieuwe 6R en heeft u de mogelijkheid tot demo rijden. Tijdens deze dagen houden we ons aan de maatregelen. Daarom vragen we u om zich aan te melden via onderstaand formulier of door u aan te melden bij uw vertegenwoordiger. 

Dag

Locatie

Donderdag 10 februari

Kraakman Wolphaartsdijk

Vrijdag 11 februari

Kraakman Etten-Leur

Zaterdag 12 februari

Kraakman Lieshout

Maandag 14 februari

Kraakman Zuidoostbeemster

Dinsdag 15 februari

GroeNoord Goor

Woensdag 16 februari

GroeNoord Emmeloord

Donderdag 17 februari

GroeNoord Groningen

Meld u aan voor de Roadshow nieuwe 6R