Roberine Klepelmaaier

Onder de klepelmaaiers van Roberine vallen de 3 en de 5 serie. Wilt u meer informatie over een van deze machines? Vul dan onderstaand formulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.

3 serie

De Roberine F3 is een echte alleskunner. De maaier is een compacte flexibele driedelige zelfrijdende hydraulische klepelmaaier. De machine is compact, wendbaar en heeft standaard vierwielaandrijving waardoor u maximaal grip heeft. Op elk type grond en ook op heuvelachtig terrein. De maaier is dus ook geschikt voor maaien op taluds. De F3 is verkrijgbaar met of zonder cabine.

MEER INFORMATIE

5 serie

De F5 klepelmaaier heeft een robuuste klepel met optimaal design voor een perfect maaibeeld. Deze machine is stabiel dankzij de robuuste achteras die terreinvolgend is. Ook bij een zachtere bodem zorgt deze machine voor een perfect resultaat. Dit komt door het elektrische inschakelbare gewichtsoverdracht systeem.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.