Roberine maaimachines

Roberine is een Nederlandse fabrikant van maaimachines. Het kwalitatieve merk laat een perfect maaibeeld zien en is daarmee gespecialiseerd in het beheer van sportvelden, parken en openbaar groen.

GroeNoord, uw Roberine dealer

De GroeNoord Tuin & Park vestigingen zijn gevestigd in Akkrum, Dalen en Emmeloord. Vestiging Groningen is grotendeels Tuin & Park. Daarnaast zijn er verschillende dependances. Namelijk: Brummen, Oude Pekela, Raalte, Bolsward, Hengelo (gld.), Goor en Zeewolde.

Wilt u meer informatie over een Roberine machine? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klepelmaaier

De Klepelmaaiers van Roberine hebben een robuuste klepel met optimaal design wat zorgt voor een perfect maaibeeld. In het aanbod Klepelmaaiers van Roberine heeft u keuze uit de F3 of F5 serie. De klepelmaaiers van Roberine hebben een krachtige constructie, unieke klepels en u kunt er optimaal mee maaien door de plunjerpomp.

LEES MEER

Kooimaaier

Onder de kooimaaiers van Roberine vallen de R3 en R5 serie. Door de unieke constructie kunt u probleemloos maaien in de buurt van obstakels. Hierdoor hoeft u minder met de hand te maaien. De Roberine kooimaaier is een echte alleskunner. Beide series zijn breed inzetbaar. Van park tot sportveld.

LEES MEER

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.