Samenwerking RMH en GroeNoord

27 juni 2021

GroeNoord en RMH gaan samenwerken en daarmee is GroeNoord exclusief dealer van RMH voermengwagens. Voor melkveehouderijen is ruwvoer erg belangrijk en de voermengwagens spelen hierbij een belangrijke rol. Daarbij vindt in de markt een verschuiving plaats van getrokken naar zelfrijdende voermengwagens. RMH heeft een breed scala getrokken wagens én zelfrijders die toereikend zijn voor de toekomstgerichte boer en loonvoerder.

De wagens van RMH staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Ze zijn het resultaat van ruime ervaring, lange ontwikkeling en hoogwaardige technologie. Doordat RMH puur de focus heeft op mengvoeren komt dit de kwaliteit van de voermengwagens ten goede. Enkele unieke eigenschappen van de producten van RMH zijn homogene menging die zorgt voor een perfect rantsoen en het gebruik van edelstaal dat zorgt voor een lange levensduur.

Nederlandse boeren staan bekend als de meest geavanceerde producenten in de akkerbouw en veehouderij en de eisen worden steeds hoger. Aan de eisen van de veehouder te kunnen voldoen, is één van de belangrijkste redenen dat GroeNoord exclusief dealer van RMH is geworden. GroeNoord ziet in RMH een betrouwbare en stabiele partner. Met dit partnerschap spelen beide bedrijven in op de toekomst.

Ander nieuws

Augustus 2022

24 augustus 2022

AgroTechniek en GroenTechniek Holland 2022 - 14 t/m 17 september

22 augustus 2022

Wij staan op de Maisdag 2022

Juli 2022

8 juli 2022

INNOVEREN in plaats van SANEREN

5 juli 2022

Nieuw GLB 2023

4 juli 2022

Interview Anton de Jong, Managing Director Husqvarna Group

Alle nieuwsberichten