Schuitemaker

Schuitemaker biedt een breed pakket aan professionele landbouwmachines voor voederwinning en voeren voor de loonwerker en moderne veehouder. Door jarenlange ervaring, gecombineerd met een ijzersterk imago, heeft het inmiddels een vooraanstaande positie in de markt. De kracht van alle Schuitemaker producten is met name de eenvoud en het gemak voor de gebruiker.

Uw Schuitemaker specialist GroeNoord

De verkoop en service van de Schuitemaker-machines verzorgt GroeNoord vanuit alle zes de noordelijke provincies. Bent u geïnteresseerd in een van onderstaande machines? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op met een van onze specialisten.

Neem contact op

Voeren

De voerdoseerwagens zijn te onderscheiden aan de hand van twee types. De Feedo voerdoseerwagens en de Amigo balen-blokkendoseerwagens. De machines behoren tot de absolute top van de markt en zijn speciaal gebouwd voor de moderne veehouder die op een betrouwbare wijze zijn of haar veestapel wil voeren. De voermengwagens van Schuitemaker onderscheiden zich door eenvoud, duurzaamheid en kwaliteit in afwerking.

Lees verder

Voederwinning

Tijdens het oogsten wilt u kunnen vertrouwen op uw machines zodat gewassen op het juiste moment ingekuild en gevoerd kunnen worden. Om u als loonwerker of veehouder optimaal gebruiksgemak en de beste ruwvoerkwaliteit te bieden, worden de Schuitemaker machines constant verbeterd en vernieuwd. Schuitemaker produceert voor voederwinning silage- en dubbeldoelwagens.

Lees verder

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.