Teamleider Service, GroeNoord Smilde

Drenthe - Teamleider Service

Uitdagend, veelzijdig en niet-alledaags

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Smilde ligt in een gemengd landbouwgebied. In Smilde zelf liggen voornamelijk akkerbouwbedrijven met in een cirkel daaromheen veel veehouderijbedrijven.

 

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord Smilde heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het onderhoud van de moderne landbouwmachines en -voertuigen wordt gedaan door een vakkundig en gemotiveerd team. We zoeken voor dit team een Teamleider Service. Deze teamleider houdt zich, naast klanttevredenheid, bezig met de operationele effectiviteit en efficiëntie van het team: medewerkerstevredenheid is een belangrijk onderwerp, maar ook de verdere professionalisering van het team, bijvoorbeeld in de samenwerking met andere afdelingen binnen GroeNoord. En dat tussen de bieten, aardappelen en lelies in Midden-Drenthe.

Een veelzijdige en zeker niet-alledaagse leidinggevende functie:

 

Teamleider Service

Smilde (40 uur p/w)

We draaien er niet omheen: we zoeken een stressbestendige en gedreven leidinggevende. Iemand die besluitvaardig leidinggeeft aan het hele serviceteam, dat bestaat uit 10 collega’s. In deze functie sta je op verschillende niveaus sterk in je schoenen: organisatorisch, praktisch, maar ook communicatief. Je hebt namelijk veel klantcontact, zowel telefonisch als aan de balie. Je werkt onder andere samen met de chef werkplaats en twee magazijncollega’s. Jij hoeft geen techneut in hart en nieren te zijn, maar we verwachten begrip van techniek, affiniteit met de landbouw - in deze wereld van agrariërs en loonwerkers - en leidinggevende ervaring in een technische omgeving.

Je hebt dus ervaring in de landbouw, mechanisatie of bent opgegroeid in een agrarisch nest, dit is een voorwaarde om de functie goed uit te kunnen voeren.

Jouw focus ligt op teamontwikkeling, waarbij je prioriteiten ziet, stelt en zelf ook de handen uit de mouwen steekt aan de balie. Je stemt planning en uitvoering goed op elkaar af: je maakt werkorders, je doet de uitgifte ervan en vervolgens monitor je het werk. Ook administratie en facturering vallen binnen jouw takenpakket. Daarnaast krijg je bij GroeNoord volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden.

Voldoe jij aan de gestelde functie-eisen hierboven én hieronder*?

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers, jij bent ons kapitaal
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • De nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Nieuwsgierig naar het dynamische en klantgerichte GroeNoord? Als je ook voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via werkenbij@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • >2 jaar leidinggevende ervaring in de agrarische-, tuin- of bosbouw sector;
 • Ervaring op coördinerend-, administratief- en technisch gebied;
 • Enthousiast en teamgericht;
 • Beheersing van de Engelse taal;
 • MBO+ niveau en computervaardig

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Teamleider Service, GroeNoord Smilde?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl