Teamleider Service Raalte

Overijssel - Teamleider Service

Jouw werkdag

Dinsdagochtend half 8, het hekwerk gaat met een licht piepend geluid open. Trots kijk je naar het nieuwbouw pand. De opkomende zon schittert prachtig op de gevel en je opent de voordeur. Krap een kwartier later komt Nico fluitend binnen, Ray, Lars en Jaap volgen. Ze hebben er weer zin in. De eerste klant belt al eerder dan je dacht en je hoort paniek in haar stem. Om 11 uur trouwt haar zoon en de voermengwagen is net uitgevallen. Je weet uit je hoofd dat je een ander klusje naar de middag kunt schuiven en stelt haar gerust. Een paar minuten later is het 5 voor 8 en is het hele team aanwezig. In de dagelijkse stand-up deel je het werk uit en je vraagt Henk of hij naar de voermengwagen wil gaan om het verstopte brandstoffilter te vervangen. De dag begint goed, jullie hebben een klant in hoge nood kunnen helpen. Maikel, jouw leidinggevende, belt je zoals afgesproken om 11 uur om door te nemen hoe jullie het sollicitatiegesprek met een monteur morgen aanpakken. Voor de lunch plan je nog een aantal tuin en park klusjes en stelt Paul van verkoop jou de vraag een af te leveren machine in de planning naar voren te halen.

Je voelt mensen van nature goed aan en weet dat Boris het fijn vindt om al vroeg te weten hoe zijn werkdag er morgen uit komt te zien. Morgenmiddag gaat hij namelijk op brandweeroefening. Je spreekt de planning met hem door, zijn glimlach laat je weten dat jouw mensenkennis klopt. Na de lunch heb je de vaste wekelijkse BKM-afspraak met Arnold staan. Jullie spreken dan af te leveren trekkers door. Als je terug op je werkplek komt, kijkt Jaap je aan en je voelt dat er iets niet klopt. Er blijken leveringsproblemen te zijn met een elektronisch onderdeel; een gevolg van de logistieke crisis waar de wereld op dit moment mee te maken heeft. Samen met hem bedenk je plan B. Als je de klant hierover belt proef je gelukkig begrip. In de werkplaats loopt de rest van de middag op rolletjes waardoor je wat extra ruimte hebt om een paar werkorders te controleren en te facturen. Al snel is het einde werkdag en hoor je Nico fluitend zijn handen wassen.

 

Professioneel en ambitieus

Bij ons werken geweldige collega’s met passie voor de landbouw en tuin & park. Met alle kennis die onze medewerkers hebben, zijn we in staat om voor iedere klantvraag of uitdaging, een passende oplossing te bieden. We ontzorgen onze klant en streven er iedere dag naar onze dienstverlening verder te verbeteren. Dit doen we onder andere door slimmer samen te werken en door het binden en boeien van nieuwe collega’s. Voor onze nieuw te bouwen vestiging Raalte zijn we daarom op zoek naar jou.

 

Teamleider Service Raalte (40 uur p/w)

Als eindverantwoordelijke van ons serviceteam in Raalte deel je de passie van ons mooie GroeNoord. Je bent leidinggevende, het gezicht naar de klant en een sterke organisator. Van nature ben je een kartrekker en geeft graag leiding met een duidelijke visie. Daarbij kun je sturend zijn waar nodig en tegelijkertijd toegankelijk voor andermans ideeën. In een soms hectische werkomgeving, bied jij stabiliteit door oplossingsgericht te blijven en hoofd- en bijzaken te scheiden. Jouw team laat je groeien in omvang, maar ook in professionaliteit, technische kennis en werkplezier. 

Het is een pittige klant- en medewerker gerichte functie. Planning en uitvoering stem je goed op elkaar af, ook administratie en facturering vallen in jouw takenpakket. Dit doe je in een volledig nieuw pakket. Onze nieuwe bedrijfssoftware is vanaf mei 2022 namelijk papierloos en onze planning digitaal.

De kers op de taart: we verhuizen in 2022 naar een geweldig mooi nieuwbouwpand. We bieden je daarmee een unieke kans. Want naast het draaien van jouw werkplaats, mag je een leidende rol pakken tijdens deze verhuizing. Je bent dan ook iemand die in de voorbereiding en uitvoering ervan, graag de kar trekt. Jij loodst team Raalte door dit leuke project terwijl jullie samen onze klanten dezelfde service blijven bieden als altijd.

 

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • De nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

 

Solliciteren

Zie je jouzelf ’s morgens het hekwerk openen in Raalte? Herken je jouzelf in de specifieke functie-eisen? Stuur dan snel jouw motivatiebrief met CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl

* Specifieke functie-eisen:

 • >2 jaar leidinggevende ervaring in de agrarische-, tuin- of bosbouw sector;
 • Ervaren op coördinerend-, administratief- en technisch gebied;
 • Enthousiast en teamgericht;
 • Beheersing van de Engelse taal;
 • MBO+ niveau.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Teamleider Service Raalte?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl