Technisch commercieel medewerker, Hengelo

Gelderland - Technisch commercieel medewerker

Zorg jij ervoor dat iedere klant tevreden de deur uit gaat?

Jij houdt van techniek en je weet hoe belangrijk het voor iemand in de landbouw en groenvoorziening is dat alles blijft functioneren zoals het hoort. Wanneer een klant jouw advies vraagt over een kapotte machine, proef je de ongerustheid en denk je maar één ding: dit moet worden opgelost. Herken je jezelf hierin?

 

Onze Mensen Onze Kracht

Wie werkzaam is in de landbouw en tuin en parksector, kent GroeNoord. Wij zijn één van Nederlands grootste mechanisatiebedrijven en dé John Deere-dealer in Noord- en Oost-Nederland. Onze klanten weten dat ze op het juiste adres zijn, wanneer ze machines of onderdelen nodig hebben of gewoon goed advies willen van een echte vakman. Het is ons personeel dat onze naam groot maakt, zij zijn het visitekaartje van GroeNoord. We zoeken voor de uitbreiding van ons gezellige team in Hengelo een technisch commercieel medewerker die grotendeels in de winkel werkt en daarnaast in het magazijn helpt en het balieteam versterkt. Een afwisselende functie waarbij klantvriendelijkheid voor onze zakelijke en particuliere klanten altijd voorop staat.

 

Technisch commercieel medewerker

Hengelo (38 uur p/w)

 

Jouw werkdag

Het is kwart voor acht ‘s ochtends wanneer je op je werk begint. Je drinkt een kop koffie en praat even bij met je collega’s. Al gauw staat de eerste klant voor de balie: een hovenier in de stress omdat zijn kettingzaag niet meer werkt. Je maakt een werkorder aan en geeft de kettingzaag aan je collega in de werkplaats. Terwijl de klant een kopje koffie drinkt, laat je hem het laatste model van Stihl zien. Glunderende ogen! Ondertussen is de kettingzaag al gerepareerd. De klant is helemaal tevreden en gaat met extra onderhoudsproducten de deur uit. Hij kan weer verder en overweegt die nieuwe Stihl kettingzaag als hij die extra opdracht binnen kan halen.

Jij vervolgt je werkdag met het checken van je e-mail. Je maakt een offerte voor de aanschaf van een robotmaaier en ziet ook nog een informatieverzoek voor nieuwe tuin- en parkmachines. Je roept een collega erbij omdat je ziet dat er een probleem is met de leveringstijd. Samen zoeken jullie een oplossing. De klant heeft immers de machines nodig om zijn brood te kunnen verdienen. Dan zie je dat het weer druk is aan de balie. Tijd om daar even in te springen. Je maakt nog een rondje door de winkel om te checken of alles nog voldoende in de schappen ligt en enkele prijsaanpassingen door te voeren. Zo vliegt de dag om. Na vijven zeg je jouw collega’s gedag, iedereen heeft wel een mening over wie de voetbalwedstrijd van vanavond gaat winnen. We zullen zien. Morgen ben jij vast degene die gelijk heeft gekregen.

Dit ben jij

  • Je hebt een werk- en denkniveau op mbo 3 of 4 en je kunt goed overweg met de computer. Ook moet je (een beetje) verstand hebben van techniek.
  • Van nature ben je iemand die gemakkelijk contact legt met anderen en misschien heb je door eerdere werkervaring geleerd wat de waarde van klantvriendelijkheid is.
  • Je luistert goed naar wat de klant wil en kunt dan commercieel de vertaling maken naar wat deze nodig heeft.
  • Je bent flexibel en ziet snel waar je het hardst nodig bent. In de winkel, in het magazijn? Jij staat altijd klaar. Soms moet je op zaterdag werken en dat is voor jou ook geen probleem

Dit bieden wij jou

  • Hier heerst een prettig teamgevoel en je wordt echt gewaardeerd. Het management is toegankelijk en de collega`s ondersteunen elkaar.
  • Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring. Daarnaast hebben we andere goede voorwaarden zoals een pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding woon/werkverkeer en fietsplan.
  • Ben je ambitieus en wil je meer uit jezelf halen? Wij ondersteunen je waar we maar kunnen.
  • Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten en op vrijdag sluiten we de week samen af met een drankje.
  • Zijn er omstandigheden van persoonlijke aard waar rekening mee gehouden moet worden, in het gezin of in familiekring? GroeNoord begrijpt dat en komt jou hierin tegemoet.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via pz@groenoordbv.nl en hopelijk  spreken we elkaar gauw.

Meer weten?

Heb je vragen over de functie commercieel medewerker?  Neem dan contact met ons op via 0505445360.

 

 

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Technisch commercieel medewerker, Hengelo?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl