Tuin & Park vertegenwoordigd in Drenthe

Drenthe - Verkoop

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf die al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park en hebben 19 vestigingen in zes provincies. In de provincie Drenthe is naast landbouw, de Tuin & Park-branche erg belangrijk. In Dalen bevindt zich één van onze vijf professionele Tuin & Park-vestigingen. Bij GroeNoord Dalen worden het advies, de service en het onderhoud aan de machines door ons vakkundige en gemotiveerde team gedaan.

Onze Mensen Onze kracht

 

GroeNoord is een professionele en ambitieuze organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen. De vertegenwoordigers van GroeNoord zijn het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. De acht Tuin & Park-vertegenwoordigers van GroeNoord, verdeeld over vijf Tuin & Park-vestigingen, denken met de klant mee en hebben een adviserende rol, dankzij de expertise, de ervaring en het uitgebreide productassortiment dat GroeNoord in huis heeft. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere dragen wij namelijk een compleet pakket topmerken uit en lopen we voorop in duurzame ontwikkelingen en oplossingen. Van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen en sportterreinen tot tuintractoren en kettingzagen. In het deskundige onderhoud die deze machines nodig hebben, is onze service en ondersteuning onderscheidend. Onze Tuin & Park-vestiging in Dalen heeft één vertegenwoordiger. Voor die functie hebben wij een vacature vacant:

 

Vertegenwoordiger Tuin & Park (m/v)

Dalen (1 fte)

 

Als Vertegenwoordiger Tuin & Park heb je een passie voor groentechniek. Je bent bekend met je eigen werkgebied en acquireert en onderhoudt bestaande relaties. Dat zijn de grotere klanten in de provincie; van gemeentes en werkvoorzieningsschappen tot hoveniers, golfclubs en recreatieparken. In dit marktsegment bouw je een duurzame relatie op met je klanten. En dat betekent dat je soms over een lange adem moet beschikken, maar ook aanvoelt wanneer je een sprintje moet trekken. Want ‘afspraak is afspraak’ bij jou. We zoeken een professionele, kwaliteit-gedreven vertegenwoordiger. Iemand die punctueel is en de zaken administratief goed vastlegt. Bovendien zie jij uitdaging in budgetten, doelstellingen en de implementatie van verkoopplannen. In deze functie geniet je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tegelijk maak je onderdeel uit van een dynamisch team van dertien man. Daarnaast krijg je bij GroeNoord volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden.

 

Lijkt het jou interessant om bij het ambitieuze en klantgerichte GroeNoord Dalen te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde technische of commerciële opleiding op MBO/HBO-niveau
  • Aantoonbare kennis van groentechniek
  • Haalt voldoening uit zijn doelgroep en presenteert zich professioneel

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Tuin & Park vertegenwoordigd in Drenthe?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl