Tuin en Park

Er vindt een belangrijke ontwikkeling plaats in Tuin & Park-producten die gericht zijn op duurzaamheid. Zowel de particuliere als professionele markt maakt bewuste keuzes en richt zich op milieuvriendelijkheid. Voor campings en attractieparken en dergelijke heeft dat ook te maken met beleving. GroeNoord blijft altijd kijken naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Tuin & Park, omdat GroeNoord graag een partner wil zijn voor de klant.

De GroeNoord Tuin & Park vestigingen zijn gevestigd in Akkrum, Dalen en Emmeloord. De vestiging Groningen is grotendeels Tuin & Park. Daarnaast zijn er verschillende dependances, namelijk: Brummen, Oude Pekela, Luttenberg, Bolsward, Hengelo (gld.), Goor en Zeewolde. Door in onze mensen te investeren is de kennis en kunde van onze monteurs onderscheidend. Zo kunnen we met onze service en dienstverlening onze klanten ontzorgen. Wij denken daarin graag met de klant mee en zijn altijd oplossingsgericht.

In beeld

De multifunctionele KL14.5 shovel van Kramer is ideaal voor diverse toepassingen en alledaagse klussen. Door de compactheid van de machine gaat werken in smalle ruimtes gemakkelijk. Bekijk de werking en unieke eigenschappen van de KL14.5…

Meer video's

Machines optimaal inzetten? FarmSight ondersteund.

Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen. Ook bij de uitvoering op het gebied van precisielandbouw.
Meer weten over wat FarmSight doet, met welke innovaties ze bezig zijn en wat de afdeling FarmSight voor u kan betekenen? Ga hierover naar de pagina van FarmSight.

Meer over FarmSight

Tijdelijk een extra machine nodig? RentNoord helpt.

Onverwacht schade aan één van de machines? Tijdelijk één of meerdere kooimaaiers of andere materiaal nodig? RentNoord biedt een oplossing voor storingen, seizoenspieken en onverwachtse kosten. Ga voor alle informatie hierover naar de pagina van RentNoord

Meer over rentnoord