Online veiling wegens verhuizing Akkrum

15 juni 2021

De aanleiding van de online veiling is de ingebruikname van het nieuwgebouwde pand. De afdelingen Landbouw en Tuin & Park zijn op 14 mei jl. naar de nieuwe locatie in Akkrum verhuisd, wat zorgt voor een “opruiming” bij de oude locatie.

In opdracht van mechanisatiebedrijf GroeNoord, de John Deere-dealer in Noord en Oost Nederland, wordt de online veiling van diverse agrarische en tuin & park machines georganiseerd. De online veiling vindt plaats op de veilingplatformen Agribidding.com en Onlineveilingmeester.nl.  Beide online veilingplatformen vallen onder de paraplu van OVM | Group. Vanaf 14 mei jl. is het nieuwgebouwde pand van GroeNoord aan de Spijkerboor 3 in gebruik genomen.

De afdelingen Landbouw & Tuin en Park zijn gezamenlijk verhuisd naar deze locatie. Dat is de aanleiding van de online veiling welke op woensdag 9 juni 2021 is geopend. Onder andere een tractor John Deere, 6215R uit bouwjaar 2016, tractor Massey Ferguson, 6490, voerverdeelwagen Strautmann, FVW 160, gazonmaaiers, hogedrukreinigers, bladblazers en meer gaan onder de virtuele hamer. In totaal staan er 248 kavels online. Het startbod is al vanaf 10 euro, waardoor iedereen een kans krijgt om mee te bieden op een gemakkelijke manier.
 

De aanleiding van de verhuizing naar het nieuwgebouwde pand

Op 18 april 2020 is het pand van GroeNoord Akkrum afgebrand. In de tussentijd heeft Akkrum Landbouw tijdelijk zijn intrek genomen aan de Tuin & Park vestiging aan de overkant van de weg. De nieuwbouw is afgelopen najaar gestart op dezelfde plek als waar het oude pand is afgebrand. Sinds halverwege mei is Akkrum Landbouw terugverhuisd naar de Spikerboor 3, waarbij de Tuin & Park afdeling ook is mee verhuisd naar deze locatie.

De kijkdag in Akkrum

Het is voor geïnteresseerden mogelijk om de kavels in het echt te bekijken. Dit kan tijdens de kijkdag van de veiling. De kijkdag vindt plaats op zaterdag 19 juni 2021 tussen 10:00 en 14:00 uur aan de Feansterdyk 49 in Akkrum. De sluiting van de veiling vindt plaats op woensdag 23 juni 2021 vanaf 19:30 uur. De kavels kun je vinden op: https://www.agribidding.com/nl/veilingen/3728.

Een langdurige samenwerking

GroeNoord is een langdurige samenwerking aangegaan met OVM | Group. In 2021 zullen er meerdere online veilingen op Agribidding.com en Onlineveilingmeester.nl georganiseerd worden. Eerder dit jaar, in april, werd er al een online veiling georganiseerd waarbij de geveilde goederen in Beltrum stonden. De aanleiding van deze veiling was de bedrijfsovername door GroeNoord van landbouwmechanisatiebedrijf Wolterink in Beltrum.

Gazon maaier  John Deere en New Holland trekker Verschillende machines voor pand GroeNoord

Ander nieuws

Mei 2023

17 mei 2023

8 juni: GroeNoord Gewasbeschermingsdag

Maart 2023

29 maart 2023

Twee miljoenste John Deere trekker geproduceerd in Mannheim

21 maart 2023

Stihl Testdag bij GroeNoord Brummen

1 maart 2023

Hako Roadshow in Akkrum en Raalte

1 maart 2023

Officiƫle Opening GroeNoord Raalte

Alle nieuwsberichten