Update aanvullende maatregelen Corona-virus

15 december 2020

Het welzijn van onze medewerkers en klanten staat voorop. We blijven ons houden aan de richtlijnen van het RIVM, om de risico’s zoveel mogelijk te vermijden en de verspreiding van het virus te minimaliseren. Conform de richtlijnen, willen we ons vol in blijven zetten om de dienstverlening die u van ons gewend bent te blijven waarborgen. Onze Mensen Onze Kracht.

 

GroeNoord en de aanvullende maatregelen

Onze winkels zijn gericht voor reparaties en onderhoud en zijn daarom een uitzondering voor de detailhandel. Dit houdt in dat werkplaatsen, het magazijn en de winkel voor deze doelen geopend mogen blijven. De merchandise-hoek van de vestiging zullen wel gesloten zijn.

 

Om reisbeweging te beperken, kunt u vooraf bellen naar uw GroeNoord-vestiging om een afspraak te maken voor onderhoud of reparatie. U kunt ook telefonisch onderdelen bij het magazijn bestellen, wij bieden daarbij de service dat deze onderdelen bij u thuis bezorgd kunnen worden doormiddel van onze koeriersdienst. Met onze eigen bezorgdienst leveren wij binnen 24 uur uw bestelling bij u thuis tegen een gering tarief van €3,50 per bestelling.

 

Wij vertrouwen erop dat u geen bezoek brengt aan onze vestiging als u twijfelt aan uw eigen gezondheid. Wanneer u een bezoek brengt aan onze vestigingen, vragen wij u:

  • Uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen
  • Niet de werkplaats in te lopen
  • U te houden aan de richtlijnen van het RIVM
  • Niet gaan winkelen in de shops

 

Wanneer wij bij u op bezoek gaan, zullen wij ons houden aan onderstaande maatregelen:

  • Zonder vooraf gemaakte afspraak bezoeken wij u niet
  • Wij houden ons ten alle tijden aan de voorschriften van het RIVM
  • Wij komen graag bij u langs mits u geen symptomen heeft, er wordt fysieke afstand bewaard, geen handen geschud en rekening gehouden met hygiëne maatregelen.

 

Door met elkaar ons te houden aan de maatregelen, kunnen wij de service blijven bieden die u van ons gewend bent. Wij vertrouwen hierop.

 

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking. Blijf gezond!

 

GroeNoord

Ander nieuws

Mei 2022

18 mei 2022

Het seizoen om te gaan verticuteren is weer begonnen

12 mei 2022

Kom naar de open dag in Emmeloord

6 mei 2022

Warmtecamera op trekker redt weidevogels en reeën

April 2022

14 april 2022

Ontdek de nieuwe Toyota Traigo 80

14 april 2022

De CEORA zorgt voor een nieuw tijdperk voor commercieel grasonderhoud

Alle nieuwsberichten