Update omgang maatregelen

1 april 2021

We willen u er graag op wijzen dat u van harte welkom bent in onze vestigingen op afspraak. Het welzijn van onze medewerkers en klanten is voor ons erg belangrijk. Om de risico’s zoveel mogelijk te vermijden en verspreiding van het virus te minimaliseren houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Ondanks de richtlijnen blijven wij ons vol inzetten om de dienstverlening die u van ons gewend bent te blijven waarborgen. Onze Mensen Onze Kracht.

GroeNoord en de RIVM maatregelen

De werkplaatsen, het magazijn en de winkel zijn geopend voor reparaties en onderhoud. Verder bent u van harte welkom in de shop op afspraak. Voor het maken van een afspraak voor uw bezoek kunt u bellen naar uw GroeNoord vestiging.

Bestellen van onderdelen

Het bestellen van onderdelen uit het magazijn kunt u telefonisch doen. De onderdelen kunnen dan bij u thuis bezorgd worden met onze koerierdienst tegen betaling. John Deere onderdelen kunt u ook bestellen via Click & Collect.

Wanneer u twijfelt aan uw eigen gezondheid vertrouwen wij erop dat u geen bezoek brengt aan onze vestiging. Wanneer u een bezoek brengt aan onze vestiging, vragen wij u:

  • Uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen;
  • Niet de werkplaats in te lopen;
  • U te houden aan de richtlijnen van het RIVM;
  • Met een doel langs te komen.

Klantbezoek

Bij klantbezoek houden wij ons ten alle tijden aan de voorschriften van het RIVM. Wij komen alleen langs op afspraak en mits u geen symptomen heeft. Er wordt fysieke afstand bewaard, geen handen geschud en er wordt rekening gehouden met hygiëne.

Door ons te houden aan de maatregelen, kunnen wij de service blijven bieden die u van ons gewend bent.

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking. Blijf gezond!

GroeNoord

Ander nieuws

Mei 2022

18 mei 2022

Het seizoen om te gaan verticuteren is weer begonnen

12 mei 2022

Kom naar de open dag in Emmeloord

6 mei 2022

Warmtecamera op trekker redt weidevogels en reeën

April 2022

14 april 2022

Ontdek de nieuwe Toyota Traigo 80

14 april 2022

De CEORA zorgt voor een nieuw tijdperk voor commercieel grasonderhoud

Alle nieuwsberichten