Veenhuis bemesters

Veenhuis heeft voor het aanwenden van mest diverse bimesters in het assortiment. Voor zowel gras- als bouwland. Hiernaast heeft Veenhuis diverse machines en toebehoren voor sleepslang bemesten. Bent u geïnteresseerd in een van de bemesters van Veenhuis, vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Grasland bemesters

Voor het bemesten van grasland biedt Veenhuis verschillende zodenbemesters en sleufkouterbemester aan. Het productprogramma van de zodenbemester bestaat uit de volgende vier series: Ecojest, Euroject Pro, Euroject Twin en Premiumject. De sleufkouterbemester die Veenhuis aanbiedt, is de Farmject.

MEER INFORMATIE

Bouwland bemesters

Veenhuis heeft 4 series bouwland bemesters in het assortiment. De bemesters zijn hoogwaardige bouwlandbemesters waarmee op een efficiente manier mest uitgereden wordt en de bodem goed bewerkt wordt. De kenmerkende eigenschappen van deze bemesters zijn uitlopen van 60mm, zware triltanden en een degelijke constructie. De verschillende types zijn de Terraject 200, 300, 400 en de Terraject Disc. Het verschil tussen de Terraject 200, 300 en de 400 zit hem in de werkbreedte en het aantal tandrijen. De Terraject Disc is een bemester met schijveneg.

MEER INFORMATIE

Nutri-Flow precisiebemesting

De Nutri-Flow precisiebemester is ontwikkeld door Veenhuis. Deze bemester bepaalt de verschillende nutriënten waardes in organische mest. Al voor aanwending. Deze machine stemt de organische mestgiften plaatsspecifiek af op de bemestingsbehoeften van bodem als plant.

MEER INFORMATIE

Sleepslangbemesting mestaanwending

Veenhuis heeft verschillende sleepslangbemesters in het assortiment. Deze bemesters zijn ideaal voor minder draagkrachtige gronden en natte weersomstandigheden. Deze aspecten maken het namelijk lastiger om met grote tanks vroeg in het seizoen het veld op te gaan. De sleepslangbemesters in het assortiment van Veenhuis zijn de ROTOMAX mesthaspel, de Premiumject 1200 railuitvoering en de Premiumject 1200 swivelarm. Hiernaast is er de Veenhuis Quanta pompunit om met een hoge snelheid de sleepslangmachine in het veld te voeden.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.