Veenhuis mesttanks

Veenhuis heeft voor het transporteren van mest verschillende mesttanks in het assortiment. Bent u geïnteresseerd in een van de Veenhuis mesttanks? Laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

EcoLine tanks

De EcoLine tanks van Veenhuis zijn volledig verzinkt en hebben een robuuste bouw. De tank heeft een inhoud van 14.850 t\m 18.450 liter en wordt geleverd met een tandemonderstel. U kunt kiezen uit een vacuümuitvoering of een wormpompuitvoering. Hiernaast heeft u veel opties om uit te kiezen.

MEER INFORMATIE

Perfekt Line tanks

De PerfektLine tanks van Veenhuis zijn robuust gebouwd en hebben een compleet gegalvaniseerde tank en chassis. De Perfekt Line is verkrijgbaar in een enkelas of tandemas uitvoering.

MEER INFORMATIE

Profi Line tanks

Gaat u voor een ProfiLine tank dan heeft u keuze uit veel verschillende opties en uitvoeringen. Vrijwel alle Veenhuis bemesters kunnen aan deze tank gekoppeld worden. De ProfiLine tank heeft een inhoud van 10.000 tot 29.000 liter. Deze tanks worden standaard in vacuümuitvoering of pomptankuitvoering geleverd. Op de ProfiLine tanks is onder andere een 2-compartimenten systeem te verkrijgen. Hierbij behoudt u een optimale trekhaakdruk door eerst het achterste compartiment leeg te rijden en daarna het voorste.  

MEER INFORMATIE

Premium Line tanks

De Premium Line tanks zijn standaard al rijkelijk uitgevoerd met onder andere een ISOBUS systeem. Deze tank is leverbaar als enkelas en beschikt over het ‘’hondengang’’ systeem. Door de knikdissel kan de tank schuin achter de tractor rijden wat spoorvorming en bodemverdichting voorkomt. De PremiumLine tanks zijn wendbaar doordat ze compact zijn, hebben een bandenmaat tot 1050/50 R32, zijn leverbaar in drie verschillende pompsystemen en een 4-punts dubbelwerkende Veenhuis hefinrichting.

MEER INFORMATIE

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.