Veenhuis

Veenhuis Machines is, met nieuwe technieken en ontwikkelingen op het gebied van mestaanwending, toonaangevend. Het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt en produceert systemen en producten die landbouwers laten profiteren van organische mest en haar nutriënten daarin.

Uw Veenhuis specialist GroeNoord

De verkoop en service van de Veenhuis-machines verzorgt GroeNoord vanuit alle zes de noordelijke provincies. Bent u geïnteresseerd in een van onderstaande machines? Vul dan onderstaand contactformulier in of neem contact op met een van onze specialisten.

Veenhuis mesttanks

Veenhuis heeft voor het transporteren van mest verschillende mesttanks in het assortiment. Geschikt voor elke loonwerker en agrariër. De tanks zijn gebruiksvriendelijk en presteren op de momenten die er toe doen.

LEES VERDER

Veenhuis bemesters

Veenhuis is koploper in efficiënte mestaanwending met het oog op duurzaamheid. Het uitrijden van organische drijfmest is essentieel tijden het groeiseizoen. Goede bemesting van het land zorgt voor optimale groei van het gewas. Veenhuis biedt voor het aanwenden van mest verschillende bemesters aan voor gras- en bouwland.

Lees verder

Veenhuis mixers

Voor het scheiden en aanwenden van mest is het belangrijk dat de mest goed gemixt is. Met gemixte homogene mest wordt de beste opbrengst behaald. Veenhuis biedt twee soorten mixers aan: de tractor aangedreven aftakasmixer en de elektrisch aangedreven dompelmixer.

Lees verder

Veenhuis turbopomp - mest accessoires

Veenhuis heeft verschillende accessoires voor het bemesten in het assortiment. Zo kunt u denken aan een Turbopomp voor montage aan de zijaansluiter of voor inbouw.

Lees verder

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.