Verkoopmedewerker Binnendienst Emmeloord

Flevoland - Verkoop

Spilfunctie in de mechanisatieverkoop

GroeNoord staat dichtbij de klant. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen wij als mechanisatiebedrijf onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Dat GroeNoord in Nederland en zelfs in Europa bekend staat als zeer vooruitstrevende John Deere-dealer, maakt ons trots. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen, investeren we in onze medewerkers en in klanttevredenheid, zodat we ons kunnen richten op gespecialiseerde dienstverlening en ondersteuning.

 

Onze Mensen Onze kracht

Onze vertegenwoordigers en verkoopteams zijn voor de klanten van GroeNoord het centrale aanspreekpunt. Zij kunnen met de klant meedenken en ze adviseren, dankzij de expertise en ervaring die GroeNoord in huis heeft: onze hoogwaardige producten en diensten, vakkundige monteurs en proactieve service. De verkoop binnendienst vervult hierin een spilfunctie door allround bij te dragen aan de efficiency van de verkooporganisatie van GroeNoord. Zo kunnen we onze klanten service en ondersteuning bieden die onderscheidend is. Vanwege aanhoudende groei zijn we op zoek naar een enthousiaste en professionele uitbreiding van het team:

 

Verkoop Binnendienst medewerker (m/v)

Emmeloord (1 fte)

 

Als Verkoop Binnendienst Medewerker ben je een spilfiguur. Je regelt zaken van administratieve en plannings aard voor de buitendienstcollega’s die dankzij jou volledig voorbereid ‘de boer op gaan’. Jouw rol is vooral ondersteunend, coördinerend, informerend, controlerend én proactief. Je hebt voornamelijk interne contacten; van verkoopmanagers, vertegenwoordigers tot werkplaatschefs. Dat betekent dat je accuraat communiceert en graag doorpakt, maar ook flexibel en stressbestendig bent. Je maakt onderdeel uit van een professioneel en dynamisch team. Bovendien krijg je volop ruimte jezelf verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden.

Sluit deze baan aan bij jouw ambities? Lijkt het jou interessant om bij het klantgerichte GroeNoord te werken? Voldoe je ook nog aan de specifieke functie-eisen,* dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je sollicitatie en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • MBO-werk en denkniveau
  • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring in of kennis van de agrarische sector
  • Beheersing van de Engelse taal

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

GroeNoord is in 2011, na een herindeling van de John Deere dealerschappen, uit vier familiebedrijven in de provincies Groningen en Drenthe ontstaan.

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Verkoopmedewerker Binnendienst Emmeloord?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl