Vertegenwoordiger Tuin & Park, GroeNoord Akkrum

Friesland - Vertegenwoordiger Tuin & Park

Vertegenwoordig Tuin & Park in Fryslân

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park, en hebben 19 vestigingen in 6 provincies. In de provincie Friesland is naast landbouw, de Tuin & Park-branche erg belangrijk. GroeNoord kijkt altijd naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Tuin & Park, omdat we graag een partner willen zijn voor de klant. In Friesland worden het advies, de service en het onderhoud aan de machines gedaan door het vakkundige en gemotiveerde team van GroeNoord Akkrum.

Onze Mensen Onze kracht

GroeNoord is een professionele en ambitieuze organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen. De vertegenwoordigers van GroeNoord zijn het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Ze denken met de klant mee en ze hebben een adviserende rol. Dit dankzij de expertise, de ervaring en het uitgebreide productassortiment dat GroeNoord in huis heeft. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere dragen wij namelijk een compleet pakket topmerken uit. Van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen, sportterreinen en golfbanen tot compact tractoren met aanbouwwerktuigen en overige professionele machines voor groenonderhoud. In het deskundige onderhoud dat deze machines nodig hebben, is onze service en ondersteuning onderscheidend. Voor ons Tuin & Park-werkgebied in Akkrum zijn wij op zoek naar een kundige en ambitieuze vertegenwoordiger:

Vertegenwoordiger Tuin & Park

Akkrum (40 uur p/week)

Als Vertegenwoordiger Tuin & Park heb je wellicht ervaring in, maar in ieder geval affiniteit met groentechniek. Je bent bekend met je eigen werkgebied en acquireert en onderhoudt bestaande relaties. Dat zijn de grotere klanten in de provincie; van gemeentes en werkvoorzieningsschappen tot hoveniers, golfclubs en recreatieparken. In dit marktsegment bouw je een duurzame relatie op. En dat betekent dat je soms over een lange adem moet beschikken, maar ook aanvoelt wanneer je een sprintje moet trekken. We zoeken een professionele, kwaliteit-gedreven vertegenwoordiger. Iemand die punctueel is en bovendien uitdaging ziet in budgetten, doelstellingen en de implementatie van verkoopplannen. In deze functie geniet je veel vrijheid en tegelijkertijd maak je onderdeel uit van een dynamisch team. GroeNoord biedt je volop ruimte je verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling
 • Modern bedrijf met moderne faciliteiten
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel

Lijkt het jou interessant om bij het ambitieuze en klantgerichte GroeNoord te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou ontmoeten. Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via werkenbij@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Afgeronde technische of commerciële opleiding op MBO/HBO-niveau
 • Kennis van groentechniek is wenselijk
 • Haalt voldoening uit zijn doelgroep en presenteert zich professioneel
 • Beschikt over rijbewijs B en is kundig met het werken met computers

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Vertegenwoordiger Tuin & Park, GroeNoord Akkrum?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl