Vertegenwoordiger Tuin & Park, GroeNoord

Overijssel - Vertegenwoordiger Tuin & Park

Tuin & Park-ontwikkelingen in Overijssel

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf die al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park en hebben 19 vestigingen in zes provincies. In de provincie Overijssel is naast landbouw, de Tuin & Park-branche erg belangrijk. GroeNoord blijft altijd kijken naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Tuin & Park, omdat we graag een partner willen zijn voor de klant. In Overijssel worden het advies, de service en het onderhoud aan de machines door de vakkundige en gemotiveerde teams van GroeNoord Raalte en Goor gedaan. De Tuin & Park-werkplaats in Goor is één van onze grootste en mooiste professionele werkplaatsen.

Onze Mensen Onze kracht

GroeNoord is een professionele en ambitieuze organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen. De vertegenwoordigers van GroeNoord zijn het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Zij denken met de klant mee en hebben een adviserende rol, dankzij de expertise, de ervaring en het uitgebreide productassortiment dat GroeNoord in huis heeft. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere dragen wij namelijk een compleet pakket topmerken uit. Van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen en sportterreinen tot tuintractoren en kettingzagen. In het deskundige onderhoud die deze machines nodig hebben, is onze service en ondersteuning onderscheidend. Wij hebben klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel. Voor de regio Overijssel zijn we op zoek naar een kundige en ambitieuze Vertegenwoordiger Tuin & Park:

Vertegenwoordiger Tuin & Park

Overijssel (1 fte)

Als Vertegenwoordiger Tuin & Park heb je een passie voor groentechniek. Je bent bekend met je eigen werkgebied en acquireert en onderhoudt bestaande relaties. Dat zijn de grotere klanten in de provincie; van gemeentes en werkvoorzieningsschappen tot hoveniers, golfclubs en recreatieparken. In dit marktsegment bouw je een duurzame relatie op met je klanten. En dat betekent dat je soms over een lange adem moet beschikken, maar ook aanvoelt wanneer je een sprintje moet trekken. Want ‘afspraak is afspraak’ bij jou. We zoeken een professionele, kwaliteit-gedreven vertegenwoordiger. Iemand die punctueel is en de zaken administratief goed vastlegt. Bovendien zie jij uitdaging in budgetten, doelstellingen en de implementatie van verkoopplannen. In deze functie geniet je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tegelijk maak je onderdeel uit van een dynamisch team waarin jij een kartrekker bent. Daarnaast krijg je bij GroeNoord volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden wij?

-          Uitgebreid onboarding programma

-          Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren

-          Leuke, behulpzame en professionele collega`s

-          Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid

-          We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers

-          Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid

-          Premium merken, professionele uitstraling

-          Modern bedrijf met moderne faciliteiten

-          VCA gecertificeerde werkomgeving

-          Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging

-          Vrijdagmiddagborrel

Lijkt het jou interessant om bij het ambitieuze en klantgerichte GroeNoord te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

  • Commercieel gedreven en denkend
  • Kennis van groentechniek is wenselijk
  • Haalt voldoening uit de doelgroep en presenteert zich professioneel
  • Beschikt over rijbewijs B en is kundig met het werken met computers

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Vertegenwoordiger Tuin & Park, GroeNoord?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl