Vertegenwoordiger Veehouderij Brummen

Gelderland - Verkoop

Veehouderij vertegenwoordigd Gelderland

GroeNoord staat dichtbij de klant. Met de afdelingen Landbouw en Tuin & Park bedienen wij onze klanten vanuit 19 vestigingen in 6 provincies. De provincie Gelderland bestaat voor ruim de helft uit landbouwgrond. Boerenbedrijven zijn belangrijk voor de provincie: voor de leefbaarheid, de economie, de productie van voedsel, maar ook in de bijdrage aan een gezonde leefomgeving. Gelderland investeert dan ook volop in de ontwikkeling van de agrarische sector. Midden op de Veluwe, in Brummen, bevindt zich onze GroeNoord-vestiging. Het vakkundige en gemotiveerde team van GroeNoord Brummen houdt zich bezig met het advies, de service en het onderhoud van moderne landbouwmachines en -materialen.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

GroeNoord is een professionele en ambitieuze organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen. Onze vertegenwoordigers zijn het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. Dankzij de expertise en ervaring die GroeNoord in huis heeft, kunnen zij met de klant meedenken en ze adviseren. De klantengroep van GroeNoord Brummen bestaat voornamelijk uit veehouderijbedrijven. Onze producten zijn van John Deere en van andere kwaliteitsmerken die passen bij het imago van ons hoofdmerk. In het deskundige onderhoud dat deze machines nodig hebben, is de ondersteuning die GroeNoord biedt onderscheidend. Wij hebben kwaliteit én service namelijk hoog in het vaandel. Voor GroeNoord Brummen zijn we op zoek naar een ambitieuze vertegenwoordiger:

 

Vertegenwoordiger Veehouderij (m/v)

Brummen (1 fte)

 

In deze functie ben jij het centrale aanspreekpunt voor de klanten in de regio Gelderland. Je adviseert klanten over de aanschaf van nieuwe en gebruikte machines, acquireert nieuwe klanten en onderhoudt bestaande relaties. Daarnaast signaleer je verkoopkansen en trends en ontwikkelingen in de markt. Kortom, een betrouwbare, kwaliteit-gedreven vertegenwoordiger. In deze functie geniet je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tegelijk maak je onderdeel uit van een professioneel en dynamisch 20-koppig team in Brummen. Je krijg bovendien volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Sluit deze baan aan bij jouw ambities? En lijkt het jou interessant om bij het klantgerichte GroeNoord te werken? Voldoe je ook nog aan de specifieke functie-eisen*, dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde technische of commerciële opleiding op MBO-/HBO-niveau;
  • Aantoonbare kennis van landbouwtechniek en praktische ervaring met landbouwmachines;
  • Haalt voldoening uit de omgang met de doelgroep en presenteert zich professioneel;
  • Beschikt over rijbewijs B en is vertrouwd met het werken met computers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Vertegenwoordiger Veehouderij Brummen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl