Vertegenwoordiger Veehouderij Friesland

Friesland - Verkoop

Veehouderij domineert in Friesland

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in zes provincies bedient GroeNoord haar klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. De provincie Friesland is een echt landbouwgebied. In de mooie provincie Friesland domineert de veehouderij; er lopen bijna een half miljoen stuks rundvee. GroeNoord is in deze provincie dé mechanisatiespecialist.

Onze Mensen Onze kracht

 

In Friesland bestaat de klantengroep van GroeNoord voornamelijk uit veehouderijbedrijven, voor wie onze vertegenwoordigers het centrale aanspreekpunt zijn. Dankzij de expertise en ervaring die GroeNoord in huis heeft, kunnen zij met de klant meedenken en ze adviseren. Onze producten zijn van John Deere en van andere kwaliteitsmerken die passen bij het imago van ons hoofdmerk. In het deskundige onderhoud die deze machines nodig hebben, is de ondersteuning die GroeNoord biedt onderscheidend. Wij hebben kwaliteit én service namelijk hoog in het vaandel. Vanwege aanhoudende groei zijn we op zoek naar versterking:

 

Vertegenwoordiger Veehouderij (m/v)

Friesland (1 fte)

 

In deze functie ben jij het centrale aanspreekpunt voor de klanten in de regio Friesland. Je adviseert klanten over de aanschaf van nieuwe en gebruikte machines, acquireert nieuwe klanten en onderhoudt bestaande relaties. Daarnaast signaleer je verkoopkansen en trends en ontwikkelingen in de markt. Een betrouwbare, kwaliteit-gedreven vertegenwoordiger. Je geniet veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tegelijk maak je onderdeel uit van een professioneel en gespecialiseerd team van GroeNoord-vertegenwoordigers. Je krijg bovendien volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Sluit deze baan aan bij jouw ambities? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord te werken? Voldoe je ook nog aan de specifieke functie-eisen,* dan willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde technische of commerciële opleiding op MBO/HBO-niveau
  • Aantoonbare kennis van landbouwtechniek en praktische ervaring met landbouwmachines
  • Haalt voldoening uit de omgang met de doelgroep en presenteert zich professioneel
  • Beschikt over rijbewijs B en is vertrouwd met het werken met computers

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Vertegenwoordiger Veehouderij Friesland?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl