Wij zijn GroeNoord

GroeNoord

Mechanisatiebedrijf GroeNoord bestaat sinds 2011. GroeNoord ging toen van start met de implementatie van de strategie van John Deere: Dealer of Tomorrow. Vandaag de dag is GroeNoord de grootste John Deere-dealer in Noordoost-Nederland en één van Nederlands grootste mechanisatiebedrijven.

Ondanks de grootte van het bedrijf wil GroeNoord dichtbij de klant blijven staan en dat lukt met een groeiende organisatie. Met 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland is er in Noordoost Nederland altijd een GroeNoord-vestiging bij u in de buurt. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park.

Mensen

Dat GroeNoord in Nederland en zelfs in Europa bekend staat als zeer vooruitstrevende dealer maakt ons trots. Deze positie wil GroeNoord behouden en verder uitbouwen. Wij investeren in onze medewerkers, medewerkerstevredenheid en klantgerichtheid, zodat we ons kunnen richten op gespecialiseerde dienstverlening en ondersteuning. Want ‘mensen’ zijn het onderscheidend vermogen van GroeNoord. Door in onze mensen te investeren is de kennis en kunde van onze monteurs onderscheidend. Zo kunnen we met onze service en dienstverlening onze klanten ontzorgen.

GroeNoord heeft 19 vestigingen in zes Noordoostelijke provincies Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland, Overijssel en Gelderland.