Winkelmedewerker, Hengelo (gld.)

Gelderland - Winkel medewerker

Expertise Tuin & Park Gelderland

 

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf die al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw, Industrie en Tuin & Park, en hebben 19 vestigingen in zes provincies. In de provincies Overijssel en Gelderland is Jan de Winkel verder gegaan als GroeNoord. Een nieuwe naam, een vertrouwd gezicht met dezelfde kennis. In Gelderland worden het advies, de service en het onderhoud aan de machines door de vakkundige teams van de vestigingen Hengelo en Brummen gedaan.

Onze Mensen Onze kracht

 

Hengelo en Brummen liggen in een gemengd landbouwgebied waar ook de Tuin & Park-branche volop in beweging is. Zowel de particuliere als professionele markt maakt bewuste keuzes en richt zich op milieuvriendelijkheid. GroeNoord is ambitieus én groeiend en speelt in op deze ontwikkelingen. Omdat de kennis en kunde van de medewerkers onderscheidend is, kunnen we aansluiten op de behoefte van onze klanten. Onze kracht zit ‘m in onze mensen. In de winkel is de verkoper het eerste aanspreekpunt: hij/zij denkt met de klant mee en adviseert dankzij de expertise, de ervaring en het uitgebreide productassortiment dat GroeNoord in huis heeft. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere dragen wij namelijk een compleet pakket topmerken uit. Van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen tot tuintractoren, kettingzagen en aanverwante apparatuur. Voor GroeNoord Hengelo zijn we op zoek naar een enthousiaste:

 

Winkelmedewerker Tuin & Park (m/v)

Tuin & Park Hengelo (38 uur)

 

Als winkelmedewerker heb je vooral een commerciële en gedreven instelling: je vindt het belangrijk dat je elke klant naar tevredenheid kunt helpen. Dan heb je ongetwijfeld ook affiniteit met

Tuin & Park én wellicht interesse in techniek. Want je wilt voor elke behoefte het juiste materiaal adviseren en bent oplossingsgericht. Het hele team heeft service en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In dit marktsegment bouw je daardoor duurzame relaties op met klanten. Je beschikt dus over goede contactuele eigenschappen. Het bijhouden van de winkelinrichting en het prijzen en administreren van producten behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je krijgt bij GroeNoord volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Lijkt het jou interessant om bij het ambitieuze en klantgerichte GroeNoord te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4
  • Bereid om zaterdag ochtend te werken
  • Goede computervaardigheden
  • Communicatief vaardig en klantgericht

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

GroeNoord is in 2011, na een herindeling van de John Deere dealerschappen, uit vier familiebedrijven in de provincies Groningen en Drenthe ontstaan.

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Winkelmedewerker, Hengelo (gld.)?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl