Winteronderhoud

24 november 2020

Heeft u al een afspraak gemaakt om uw machine te voorzien van Winteronderhoud?

Het goed onderhouden van uw machines is belangrijk, want stilstand wil iedereen voorkomen. Of het nu gaat om uw John Deere combine, AVR rooimachine of John Deere tractor, tijdens het seizoen wilt en moet u kunnen vertrouwen op uw machine. Het uitvoeren van deskundig onderhoud is daarom van belang. Laat het onderhoud uitvoeren door onze monteurs, door gebruik te maken van hun kennis en kunde gaat u goed voorbereid het seizoen in.

 

We bieden voor uw verschillende machines winteronderhoud aan.

 

John Deere TractorWinteronderhoud Tractor

Meld uw tractor aan vóór 11 december 2020 en laat het winteronderhoud vóór 31 maart 2021 uitvoeren, dan profiteert u van de aantrekkelijke prijzen op het winteronderhoud. Ook ontvangt u na het winteronderhoud een GroeNoordBON t.w.v. € 60,- incl. BTW om te verzilveren in één van onze GroeNoord vestigingen.

 

Winteronderhoud Combine

John Deere Combine

Meld uw combine aan vóór 11 december 2020 en laat het winteronderhoud vóór 31 maart 2021 uitvoeren, dan ontvangt u 15% korting op het arbeidsloon én een GroeNoordBON t.w.v. € 60,- incl. BTW om te verzilveren in één van onze GroeNoord vestigingen.

 

AVR Rooimachine

Meld uw rooimachine aan vóór 18 december 2020 en laat het winteronderhoud vóór 31 maart 2021 uitvoeren, dan ontvangt u 10% korting op het arbeidsloon én een GroeNoordBON t.w.v. € 60,- incl. BTW om te verzilveren in één van onze GroeNoord vestigingen.

 

Meer informatie of wilt u zich aanmelden?

Voor meer informatie over de acties of voor het aanmelden van uw machine kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde GroeNoord vestiging.

Ander nieuws

Januari 2021

12 januari 2021

RDW-erkenning GroeNoord

December 2020

15 december 2020

Wordt ontzorgd: Registratie en Kentekening

15 december 2020

Update aanvullende maatregelen Corona-virus

1 december 2020

Samenwerking GroeNoord en 9 servicepartners

November 2020

19 november 2020

Menko Boersma nieuwe voorzitter Fedecom

Alle nieuwsberichten

In beeld

‘’Wij werken al een aantal jaren met GroeNoord. De samenwerking bevalt goed. Wij zien in GroeNoord ook de juiste partner voor ons. Ook in de bereidwilligheid mocht er wat mankeren bij ons aan de machines of spelen er andere zaken. Dus wij zien in GroeNoord zeker continuïteit.’’   

Meer video

Winteronderhoud bij GroeNoord
Alle video's